Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: divit Songtekst: no regrets

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: divit - no regrets ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no regrets? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van divit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van divit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no regrets .

Origineel

Please to please you and shake the hand That waits for me to leave, to stab me in the back Good to see you and make you laugh With the same mouth that calls the kettle black And I want to say so many things But three little words are all I need To burn the bridge with no regrets to keep I'm sorry to say that I hate you And I never want to see you again It's not a mistake that I met you And it taught me everything Here's to you two and your success Congratulations on the perfect mess Oh what to do but the best You'll never be good enough just like the rest I'd like to say that it was fun living under the gun I'd like to say I like you but that wouldn't be true

 

Vertaling

Om jou een plezier te doen en de hand te schudden die op me wacht om te vertrekken, om me in de rug te steken Goed om je te zien en je te laten lachen Met dezelfde mond die de ketel zwart noemt En ik wil zo veel dingen zeggen Maar drie kleine woordjes zijn alles wat ik nodig heb Om de brug te verbranden zonder spijt te houden Het spijt me om te zeggen dat ik je haat En ik wil je nooit meer zien Het is geen vergissing dat ik je heb ontmoet En het heeft me alles geleerd Op jullie twee en jullie succes. Gefeliciteerd met de perfecte puinhoop Oh wat moet ik anders doen dan het beste Je zult nooit goed genoeg zijn net als de rest Ik zou willen zeggen dat het leuk was om onder het wapen te leven Ik zou willen zeggen dat ik je leuk vind maar dat zou niet waar zijn