Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dixie chicks Songtekst: everybody knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dixie chicks - everybody knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everybody knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dixie chicks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dixie chicks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everybody knows .

Origineel

Tell me now, if you came sneaking up behind Would you know me and see behind the smile? I can change like colors on a wall Hoping no one else will find what lies beneath it all I think I hide it all so well [Chorus] Stepping out, everyone can see my face All the things I can't erase from my life Everybody knows Standing out so you won't forget my name That's the way we play this game of life Everybody knows Looking through the crowd I search for something else But every time I turn around I run into myself Here I stand Consumed with my surroundings Just another day Of everybody looking I swore they'd never see me cry You'll never see me cry [Chorus] You say I'll pay the price That's the chance that I'll take Though you may think I'm telling lies But I just call it getting by Stepping out, everyone can see my face All the things I can't erase from my life Everybody knows Standing out so you won't forget my name That's the way we play this game of life Everybody knows I am just barely getting by

 

Vertaling

Vertel me nu, als je stiekem langs kwam Zou je me kennen en achter de glimlach zien? Ik kan veranderen als kleuren op een muur hopend dat niemand anders zal vinden wat er onder ligt Ik denk dat ik het allemaal zo goed verberg [refrein] Als ik naar buiten stap, kan iedereen mijn gezicht zien Al de dingen die ik niet uit mijn leven kan wissen Iedereen weet het Opstaan zodat je mijn naam niet vergeet Dat is de manier waarop we dit spel van het leven spelen Iedereen weet het. Kijkend door de menigte Ik zoek naar iets anders Maar elke keer als ik me omdraai loop ik tegen mezelf aan Hier sta ik Verteerd door mijn omgeving Gewoon weer een dag dat iedereen kijkt Ik heb gezworen dat ze me nooit zouden zien huilen Je zult me nooit zien huilen [refrein] Je zegt dat ik de prijs zal betalen Dat is de kans die ik neem Hoewel je misschien denkt dat ik lieg But I just call it getting by Naar buiten stappen, iedereen kan mijn gezicht zien Al de dingen die ik niet uit mijn leven kan wissen Iedereen weet het. Opvallen zodat je mijn naam niet vergeet Dat is de manier waarop we dit spel van het leven spelen. Iedereen weet dat ik maar net rond kan komen