Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dixie chicks Songtekst: there goes my dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dixie chicks - there goes my dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there goes my dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dixie chicks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dixie chicks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there goes my dream .

Origineel

[Chorus 1] There goes my dream Walking down the street With somebody new There goes my dream [Chorus 2] I love him so He will never know What he means to me There goes my dream [Verse 1] I was dreaming of happiness A life of togetherness No more of this loneliness A love without end [Chorus 1] There goes my dream Walking down the street With somebody new There goes my dream [Chorus 2] I love him so He will never know What he means to me There goes my dream [Verse 2] I was dreaming of family Of him growing old with me Sharing the memories Of a wonderful life [Chorus 1] There goes my dream Walking down the street With somebody new There goes my dream [Chorus 2] I love him so He will never know What he means to me There goes my dream I love him so He will never know What he means to me There goes my dream

 

Vertaling

[refrein 1] daar gaat mijn droom Lopend door de straat Met een nieuw iemand Daar gaat mijn droom [Chorus 2] ik hou zoveel van hem Hij zal nooit weten Wat hij voor mij betekent Daar gaat mijn droom [Verse 1] Ik droomde van geluk Een leven van samenzijn Niet meer van deze eenzaamheid Een liefde zonder einde [Chorus 1] daar gaat mijn droom Lopend door de straat Met een nieuw iemand Daar gaat mijn droom [Chorus 2] ik hou zoveel van hem Hij zal nooit weten Wat hij voor mij betekent Daar gaat mijn droom [Verse 2] Ik droomde van familie Van hem die samen met mij oud wordt De herinneringen delend Van een prachtig leven [Chorus 1] daar gaat mijn droom Walking down the street With somebody new Daar gaat mijn droom [Chorus 2] ik hou zoveel van hem Hij zal nooit weten Wat hij voor mij betekent Daar gaat mijn droom ik hou zoveel van hem Hij zal nooit weten wat hij voor mij betekent Daar gaat mijn droom