Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dizzee rascal Songtekst: patterning vibez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dizzee rascal - patterning vibez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van patterning vibez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dizzee rascal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dizzee rascal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals patterning vibez .

Origineel

Yo I woke up this morning I had a little stretch, had a little yawn Looked up (lovely), I see the sun shining, I could hear the birds tweeting (tweet, tweet, tweet), and I thought yo, I’m gonna make this day count rude boy Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe Verse 1 Woke up and I felt all vibey Woke up and I felt all lively Woke up I was like cor blimey Got a whole lotta vibe inside me My nuts were a little bit grimy My guts were a little bit slimy Washed up and made myself tidy Now I’m spick and I’m span and I’m shiny Then I said Jesus lord please guide me Don’t let these pussyholes try me Don’t wanna see me get fiery But I know that you won’t deny me Let me know everything is irie He said dun know that I’m your guy G I said amen and thank you kindly Then I hopped in the whip all smiley Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I’m so happy inside I don’t know about them man there but I’m so gassed I’m alive I’ve been waiting for so long, to pattern a vibe its true Now that I’ve caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I’ve been waiting for so long to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah Verse 2 Creeper, and I feel like a right proper geezer Hold on let me get a little deeper Let me tell you how my day gets sweeter I got a ting over there I don’t cheat her Got a ting I just poke I don’t tweet her Roll up to the spot then I beep her Roll up to the spot on time like the reeper Open the door and I greet her I say waguan my senorita You look like a right little keeper Wanna get you a berry then feed ya Better buckle up tight coz I need ya Like your birthday the way I’m gonna treat ya Got a whole lot of bass in my speaker And your probably with a rassclart overachiever Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I’m so happy inside I don’t know about them man there but I’m so gassed I’m alive I’ve been waiting for so long, to pattern a vibe its true Now that I’ve caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I’ve been waiting for so long, to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah If you wanna ride, come we can pattern a vibe I’ve been waiting all my life So we’ve got to get it right, yeah, yeah If you wanna vibe, come we can pattern it right I'm just celebrating life, I’ll be doing this all night, trust Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I’m so happy inside I don’t know about them man there but I’m so gassed I’m alive I’ve been waiting for so long, to pattern a vibe its true Now that I’ve caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I’ve been waiting for so long to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah

 

Vertaling

Yo, ik werd vanmorgen wakker. I had a little stretch, had a little yawn Ik keek op, ik zag de zon schijnen, ik kon de vogels horen fluiten, en ik dacht, ik ga deze dag laten tellen, onbeschofte jongen Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe, out here patterning vibes Catching a vibe Vers 1 Woke up and I felt all vibey Woke up and I felt all lively Woke up I was like cor blimey Got a whole lotta vibe inside me My nuts were a little bit grimy Mijn ingewanden waren een beetje slijmerig Was me en maakte mezelf netjes Now I'm spick and I'm span and I'm shiny Toen zei ik Jezus heer leid me alstublieft Laat deze kutten me niet uitproberen Wil me niet vurig zien worden Maar ik weet dat U me niet zult verloochenen Laat me weten dat alles irie is Hij zei dun know that I'm your guy G Ik zei amen en dank u vriendelijk Toen sprong ik in de zweep helemaal smiley Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I'm so happy inside I don't know about them man there but I'm so gassed I'm alive Ik wacht al zo lang, om een vibe te vangen, het is waar Now that I've caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I've been waiting for so long to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah Vers 2 Creeper, and I feel like a right proper geezer Wacht even, laat me een beetje dieper gaan Let me tell you how my day gets sweeter I got a ting over there I don't cheat her Ik heb een ding dat ik gewoon por, ik tweet haar niet Ik rij naar de plek en dan piep ik haar Ik rij op tijd naar de plek zoals de pieper Open de deur en ik begroet haar Ik zeg waguan mijn señorita Je ziet eruit als een echte kleine hoeder Ik wil een besje voor je halen en je dan voeden Doe je gordel maar vast, want ik heb je nodig Zoals je verjaardag de manier waarop ik je ga behandelen Got a whole lot of bass in my speaker And you probably with a rassclart overachiever Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I'm so happy inside I don't know about them man there but I'm so gassed I'm alive Ik wacht al zo lang, om een vibe te vangen, het is waar Now that I've caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I've been waiting for so long, to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah If you wanna ride, come we can pattern a vibe I've been waiting all my life So we've got to get it right, yeah, yeah If you wanna vibe, come we can pattern it right I'm just celebrating life, I'll be doing this all night, trust Chorus Catching a vibe, out here patterning vibes Might get ghost for the weekend grab one yattie and go for a ride Catching a vibe, I'm so happy inside I don't know about them man there but I'm so gassed I'm alive Ik wacht al zo lang, om een vibe te vangen, het is waar Now that I've caught this I ain't gonna let go until the whole nights through, coz I've been waiting for so long to catch a vibe with you yeah, so if you wanna catch my wave, maybe you will come my way, yeah yeah