Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dizzee rascal Songtekst: vexed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dizzee rascal - vexed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vexed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dizzee rascal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dizzee rascal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vexed .

Origineel

[Intro] Hey, listen, take nothing I don't want to hear anymore talk, you get me, no more talk I've heard their talk, that Dizzee Rascal's so rude People talking don't even know me I do what I want, you get me? (And ask no one for nothing, you get me?) I ain't everyone's friend Okay, I don't wanna get vexed That's why I'm just trying to keep my cool, you get me? I don't want to lose it, I can't believe I got people chattin' shit Left, front, and centre (It's not a bad day) I'll never watch what I say I say what the fuck I want, I don't care who you are (Nah man) I don't care who I offend or nothing I won't be silenced Listen, look [Verse 1] I'm showing you my life's more deep than you think (Uh-huh) At nights, I get a little less sleep than you think (Really?) Something keeps me up, I can't even get a wink (Huh) And there's no point in trying, so I lay there and blink I'm showing you, I feel more stressed than you see (Yeah) But my business is my business and I keep it all to me I've done a lot of work for you to see me where I be But lately I sense you don't want to set me free And lately, there's been controversy seen around my name (Okay) But fuck you cause I ain't playing your game (Naw) My attitude, my language - they ain't used to it (Okay) But I ain't UK garage so (Get me) get used to it 'Cause I was raised an only child, not a brother, not a sis And raised around hate, not a hug, not a kiss (Naw) Before this I was just a failure in the mist And I made it through the front, I can't let you take a piss, so [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool (Fool) I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Tool) I ain't gonna let that boy get flash, I'll smash his head on the wall So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slag (Slag) I ain't gonna let that boy come around and run his gums you're mad (You're mad) I'll probably have him thinking I'm fake, I'll make his family sad [Verse 2] I do the fuck what I want, that's how I got here And I'll be damned if I let you fussies interfere And if I had my way, you wouldn't even get near I don't need your help, do I make myself clear? I know it sounds rude, that's because it's meant to be (Okay) I plan to be the rudest boy in this industry (Okay) Ain't two-faced, and I ain't known to gloat (Okay) If I don't like you, then I'll tell you to your throat I don't know what you want, I don't know what you expect But if I don't know you, don't ask me for respect I don't give it easily, I don't give it much And I ain't got a heart, so don't ever try and touch All these pigs runnin' 'round like I owe them (Okay) Before I got big, I didn't even know them (Okay) I'll be doing this for a whole lot a' years (Okay) And I'll be standing tall and straight when the smoke clears So [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool (Fool) I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Tool) I ain't gonna let that boy get flash, I'll smash his head on the wall So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slag (Slag) I ain't gonna let that boy come around and run his gums you're mad (You're mad) I'll probably have him thinking I'm fake, I'll make his family sad [Verse 3] Yo I'm the type of boy that takes the bump with the grind (Okay) And I'm the type of boy to take your girl from behind (Okay) I'm the type of boy your girl wants me to be (She told me) So don't act a prick, 'cause it don't suit me (Okay) You could bore me up and you can even shoot me (Okay) But if your girl's lettin' off, then it's my duty (Okay) I ain't trying to keep your wifey, truthfully (Okay) But it ain't my fault your girlfriend's a groupie Be careful what you ask for, you could change your mind (Okay) And what you're looking for, you won't like what you find (Okay) If you're looking for the gossip, if you're looking for the chat I'll remind you that curiosity killed the cat (Okay) Plus Girls are telling lies, and they spreading like the plague (Okay) What else can I do except keep myself made (Okay) I don't know why these girls are trying to attack me, (Okay) But I'm a rude boy, I won't let nobody trap me, so [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool (Fool) I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Tool) I ain't gonna let that boy get flash, I'll smash his head on the wall So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slag (Slag) I ain't gonna let that boy come around and run his gums you're mad (You're mad) I'll probably have him thinking I'm fake, I'll make his family sad

 

Vertaling

[Intro] Hey, luister, neem niets Ik wil geen gepraat meer horen, je snapt me, geen gepraat meer Ik heb hun gepraat gehoord, die Dizzee Rascal is zo onbeschoft Mensen die praten kennen me niet eens Ik doe wat ik wil, snap je me? (And ask no one for nothing, you get me?) Ik ben niet iedereens vriend Oké, ik wil niet geërgerd worden Daarom probeer ik mijn kalmte te bewaren, snap je me? Ik wil het niet verliezen, Ik kan niet geloven dat ik mensen heb die onzin uitkramen Links, voor en midden (Het is geen slechte dag) I'll never watch what I say I say what the fuck I want, I don't care who you are (Nah man) I don't care who I offend or nothing I won't be silenced Luister, kijk. [Verse 1] I'm showing you my life's more deep than you think (Uh-huh) At nights, I get a little less sleep than you think (Really?) Dusmething keeps me up, I can't even get a wink (Huh) En het heeft geen zin te proberen, dus ik lig daar en knipper Ik laat het je zien, ik voel me meer gestrest dan je ziet (Yeah) But my business is my business and I keep it all to me Ik heb veel werk voor je gedaan om me te zien waar ik ben Maar de laatste tijd voel ik dat je me niet wilt bevrijden And lately, there's been controversy seen around my name (Okay) But fuck you cause I ain't playing your game (Naw) Mijn houding, mijn taal - ze zijn er niet aan gewend. Maar ik ben geen UK garage dus wen er maar aan. 'Cause I was raised an only child, not a brother, not a sis En opgegroeid met haat, geen knuffel, geen kus. Before this I was just a failure in the mist And I made it through the front, I can't let you take a piss, so [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool (Dwaas) I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Gereedschap) Ik laat die jongen niet flitsen, Ik sla zijn hoofd tegen de muur So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slak. (Slakken) Ik laat die jongen niet komen en zijn mond voorbij praten. Je bent gek. Ik zal hem waarschijnlijk laten denken dat ik nep ben, Ik zal zijn familie verdrietig maken [Verse 2] Ik doe verdomme wat ik wil, dat is hoe ik hier ben gekomen En ik zal verdoemd zijn als ik jullie poesjes er tussen laat komen En als ik mijn zin kreeg, zou je niet eens in de buurt komen Ik heb je hulp niet nodig, heb ik mezelf duidelijk gemaakt? Ik weet dat het onbeleefd klinkt, dat is omdat het zo bedoeld is. Ik ben van plan om de grofste jongen in deze industrie te zijn. Ik ben niet dubbelhartig, en ik sta er niet om bekend dat ik leedvermaak heb. Als ik je niet mag, dan zeg ik je dat tot je strot. Ik weet niet wat je wilt, ik weet niet wat je verwacht Maar als ik je niet ken, vraag me dan niet om respect. Ik geef het niet gemakkelijk, ik geef het niet veel En ik heb geen hart, dus probeer me nooit aan te raken Al die varkens die rondrennen alsof ik ze wat schuldig ben. Voordat ik groot werd, kende ik ze niet eens. Ik zal dit een heleboel jaren doen. En ik zal hoog en recht staan als de rook opgetrokken is So [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Gereedschap) Ik laat die jongen niet flitsen, Ik sla zijn hoofd tegen de muur So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slak. (Slakken) Ik laat die jongen niet komen en zijn mond voorbij praten. Je bent gek. Ik zal hem waarschijnlijk laten denken dat ik nep ben, Ik zal zijn familie verdrietig maken [Verse 3] Yo I'm the type of boy that takes the bump with the grind (Okay) And I'm the type of boy to take your girl from behind (Okay) I'm the type of boy your girl wants me to be (She told me) Dus gedraag je niet als een eikel, want dat past niet bij mij. Je kan me vervelen en je kan me zelfs neerschieten. Maar als je meisje weggaat, dan is het mijn plicht. Ik probeer je vrouwtje niet te houden, echt niet. Maar het is niet mijn schuld dat je vriendin een groupie is. Wees voorzichtig met wat je vraagt, je zou van gedachten kunnen veranderen. En waar je naar op zoek bent, zal je niet leuk vinden wat je vindt. Als je op zoek bent naar de roddels, als je op zoek bent naar de praatjes Ik zal je eraan herinneren dat nieuwsgierigheid de kat doodde. Plus Meisjes vertellen leugens, en ze verspreiden zich als de pest (Oké) Wat kan ik anders doen, dan mezelf opmaken? Ik weet niet waarom deze meisjes me proberen aan te vallen. maar ik ben een brutale jongen, ik laat me door niemand in de val lokken, dus [Chorus] I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my cool (Cool) But I ain't gonna let that boy come around, try take me for no fool I ain't gonna let that boy come around, I'm reaching for my tool (Gereedschap) Ik laat die jongen niet flitsen, Ik sla zijn hoofd tegen de muur So, I don't wanna get vexed (Vexed) And I don't wanna lose my rag (Rag) But I ain't gonna let that boy come around try to take me for no slak. (Slakken) Ik laat die jongen niet komen en zijn mond voorbij praten. Je bent gek. I'll probably have him thinking I'm fake, I'll make his family sad