Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dizzy gillespie Songtekst: oh, lady be good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dizzy gillespie - oh, lady be good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, lady be good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dizzy gillespie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dizzy gillespie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, lady be good .

Origineel

My sweet and lovely lovey dovey lady be good Ooh lovey dovey, oh lady be so good to me I'm just so lonesome, you're a lonesome babe in the wood Ooh ooh ooh lady be so good to me Well, I'm all alone in the city Yes, won't someone please have a little pity? L-l-l-l-l-l-l-l mmmm oh lovey dovey lady be so good to me Now don't you ee-spiddle-dee-doo Then I won't sli-doobly-diddly-doo iddly blue Oh oh oh oh lady be so good to me And if you oodly-doo oodly-coo Then I won't sli-diddly-diddly blue Oh oh oh oh lady be so good to me Well, I'm alone in the city Yes, won't someone please have a little pity? My lovely lady be good Lady be good to me

 

Vertaling

My sweet and lovely lovey dovey lady be good Oh lief liefje, oh dame wees lief voor me I'm just so lonesome, you're a lonesome babe in the wood Ooh ooh ooh lady be so good to me Well, I'm all alone in the city Ja, wil iemand alsjeblieft een beetje medelijden hebben? L-l-l-l-l-l-l-l mmmm oh lovey dovey lady be so good to me Nu niet ee-spiddle-dee-doo Then I won't sli-doobly-diddly-doo iddly blue Oh oh oh oh dame wees zo goed voor mij En als je oodly-doo oodly-coo Dan zal ik niet sli-diddly-diddly blauw Oh oh oh oh dame wees zo goed voor mij Well, I'm alone in the city Ja, wil iemand alsjeblieft een beetje medelijden hebben? Mijn lieve dame, wees goed Lady be good to me