Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dizzy gillespie Songtekst: the shadow of your smile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dizzy gillespie - the shadow of your smile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the shadow of your smile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dizzy gillespie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dizzy gillespie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the shadow of your smile .

Origineel

The shadow of your smile When you have gone Will color all my dreams And light the dawn Look into my eyes my love and see All the lovely things you are to me Our wistful little star It was far, too high A teardrop kissed your lips And so did I Now when I remember spring All the joys that love can bring I will be remembering The shadow of your smile

 

Vertaling

De schaduw van je glimlach Als je weg bent Zal al mijn dromen kleuren En de dageraad verlichten Kijk in mijn ogen mijn liefste en zie Al de mooie dingen die je voor mij bent Onze weemoedige kleine ster Het was ver, te hoog Een traan kuste je lippen En dat deed ik ook Nu ik aan de lente denk Aan alle vreugden die de liefde kan brengen zal ik me herinneren De schaduw van jouw glimlach