Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj bobo Songtekst: hard to say i m sorry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj bobo - hard to say i m sorry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hard to say i m sorry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj bobo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj bobo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hard to say i m sorry .

Origineel

The words of mine had been so bad I didn't wanna make you sad The trouble's gone, here I am to blame Can you hear me now, I am calling your name How could I be so mean to you Please let me know, what I can do I feel ashamed, I was such a fool Hope its not too late, I was trying to be cool It's hard to say I'm sorry, I regret I didn't mean to hurt you It's hard to say I'm sorry, please forgive I'm still in love with you It's hard to say I'm sorry I want your love I want your heart Oh, let me tell you I'm sorry I want your love I want your heart Oh, let me tell you I'm sorry Since you've been gone, I feel alone I miss your smile, I'm on my own I'm calling you, just to hear your voice You are hurt deep inside, I'm not one of these boys Where do I go, without your love Don't wanna stop, it's not enough One more chance, we can make it right Hope it's not too late, cause I swallowed my foolish pride

 

Vertaling

De woorden van mij waren zo slecht geweest Ik wilde je niet verdrietig maken De problemen zijn weg, hier ben ik de schuldige Kun je me nu horen, ik roep je naam Hoe kon ik zo gemeen tegen je zijn Laat me alsjeblieft weten, wat ik kan doen Ik schaam me, ik was zo'n dwaas Hoop dat het niet te laat is, Ik probeerde cool te zijn Het is moeilijk om te zeggen dat het me spijt, het spijt me Ik wilde je niet kwetsen Het is moeilijk om te zeggen dat het me spijt, vergeef me alsjeblieft Ik ben nog steeds verliefd op je Het is moeilijk om te zeggen dat het me spijt Ik wil je liefde Ik wil je hart Oh, laat me je zeggen dat het me spijt Ik wil je liefde Ik wil je hart Oh, laat me je zeggen dat het me spijt Sinds je weg bent, voel ik me alleen Ik mis je lach, ik ben alleen Ik bel je, alleen om je stem te horen Je bent diep van binnen gekwetst, ik ben niet één van die jongens Waar moet ik heen, zonder jouw liefde Ik wil niet stoppen, het is niet genoeg Nog één kans, we kunnen het goed maken Hoop dat het niet te laat is, want ik slikte mijn dwaze trots in