Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj ensamble Songtekst: lay all your love on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj ensamble - lay all your love on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay all your love on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj ensamble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj ensamble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay all your love on me .

Origineel

I wasn't jealous before we met Now every woman I see is a potential threat And I'm possessive, it isn't nice You've heard me saying that smoking was my only vice But now it isn't true Now everything is new And all I've learned has overturned I beg of you Don't go wasting your emotion Lay all your love on me (Don't go sharing your devotion) It was like shooting a sitting duck A little smalltalk, a smile and baby I was stuck I still don't know what you've done with me A grown-up woman should never fall so easily I feel a kind of fear When I don't have you near Unsatisfied, I skip my pride I beg you dear Don't go wasting your emotion Lay all your love on me Don't go sharing your devotion Lay all your love on me I've had a few little love affairs They didn't last very long and they've been pretty scarce I used to think I was sensible It makes the truth even more incomprehensible 'Cause everything is new And everything is you And all I've learned has overturned What can I do Don't go wasting your emotion Lay all your love on me Don't go sharing your devotion Lay all your love on me

 

Vertaling

Ik was niet jaloers voor we elkaar ontmoetten. Nu is elke vrouw die ik zie een potentiële bedreiging En ik ben bezitterig, het is niet leuk Je hebt me horen zeggen dat roken mijn enige ondeugd was Maar nu is het niet waar Nu is alles nieuw En alles wat ik heb geleerd is omgedraaid Ik smeek je Verspil je emotie niet Leg al je liefde op mij (Ga niet je toewijding delen) It was like shooting a sitting duck Een klein praatje, een glimlach en baby ik zat vast Ik weet nog steeds niet wat je met me gedaan hebt Een volwassen vrouw zou nooit zo gemakkelijk mogen vallen Ik voel een soort angst Als ik je niet in de buurt heb Ontevreden, sla ik mijn trots over Ik smeek je, liefste Verspil je emotie niet Leg al je liefde op mij Ga niet je toewijding delen Geef me al je liefde Ik heb een paar kleine liefdesaffaires gehad Ze duurden niet erg lang en ze waren vrij schaars Ik dacht altijd dat ik verstandig was Het maakt de waarheid nog onbegrijpelijker Want alles is nieuw En alles ben jij En alles wat ik geleerd heb is omgeslagen Wat kan ik doen? Verspil je emotie niet Leg al je liefde op mij Ga je toewijding niet delen Geef me al je liefde