Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj fresh Songtekst: gold dust

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj fresh - gold dust ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gold dust? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj fresh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj fresh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gold dust .

Origineel

It's like gold dust Ya hear meing through your speakers You see me mashin' up your air waves I know you can't get enough of my sound It's like gold dust Ya hear meing through your speakers You see me blaggin' up your air waves I know you can't get enough of my sound There's no place to hurt yourself The fight, I'm gonna get it Tallest running for me Baby, you're gonna regret it I can't understand why you can't free yourself, let it Go, go, go, go Got you in my palm, now listen good, you can't escape it Bring you to ma world and hold you, see if you can take it Don't you be afraid, I know you're strong enough to make it Go, go, go, It's like gold dust You hear meing through your speakers You see me mashin' up your air waves I know you can't get enough of my sound It's like gold dust Hear meing through your speakers You see me blaggin' up your air waves I know you can't get enough of my sound Everything your life's been searching fors in this direction Come a little closer Don't you feel the intersection? We gon' take you down and then we gonna keep you sweating Go, go, go, go Take you two around, you never known it's non-existent You won't hear iting, no matter how hard you listen Can't predict the highway, bring a replay our position Go, go, go, go I don't know where you run from, what you're running from, whoa I don't know where you run from, what you're running from, whoa I don't know where you run from, what you're running from, whoa Oh, you won't bring up yourself on fly People, put your hands up in the air, I know you like it Don't you fight it, I can see you're high and all excited Flying through the night, we going up, better hold tight it Go, go, go, go Now we got the star line and the g-tha to desire Let me see you jump up,e on, with me, let's go higher Climbin' up the speakers, we gonna set this place on fire Go, go, go, it's like Gold dust You hear meing through your speakers You see me mashin' up your air waves I know you can't get enough of my sound It's like gold dust Hyou hear meing through your speakers You see me blaggin' up your air waves I know you can't get enough of my sound You keep runnin' and you're runnin' And you're runnin' and you're runnin' away, away, away, boy You keep runnin' and you're runnin' And you're runnin' and you're runnin' away, away, away You keep runnin' and you're runnin' And you're runnin' and you're runnin' away, away, away, boy You keep runnin' and you're runnin' And you're runnin' and you're runnin' away Go, go, go This is gold dust

 

Vertaling

Het is als goudstof Je hoort me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven vermorzelen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Het is als goudstof Je hoort me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven opblazen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Er is geen plek om jezelf pijn te doen Het gevecht, ik krijg het Langste hardlopen voor mij Baby, je zult er spijt van krijgen Ik kan niet begrijpen waarom je jezelf niet kunt bevrijden, laat het Ga Ga Ga Ga Heb je in mijn handpalm, luister nu goed, je kunt er niet aan ontsnappen Breng je naar een wereld en houd je vast, kijk of je het aankan Wees niet bang, ik weet dat je sterk genoeg bent om het te halen Ga Ga Ga, Het is als goudstof Je hoort me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven vermorzelen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Het is als goudstof Hoor me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven opblazen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Alles waar je leven naar op zoek was, gaat in deze richting Kom iets dichterbij Voel je de kruising niet? We gaan je naar beneden halen en dan houden we je aan het zweten Ga Ga Ga Ga Neem jullie twee mee, je hebt nooit geweten dat het niet bestaat Je zult het niet horen, hoe hard je ook luistert Ik kan de snelweg niet voorspellen, breng onze positie opnieuw Ga Ga Ga Ga Ik weet niet waar je vandaan rent, waar je voor wegrent, whoa Ik weet niet waar je vandaan rent, waar je voor wegrent, whoa Ik weet niet waar je vandaan rent, waar je voor wegrent, whoa Oh, je zult jezelf niet opvliegen Mensen, steek je handen in de lucht, ik weet dat je het leuk vindt Vecht er niet tegen, ik zie dat je high bent en helemaal opgewonden Vliegend door de nacht, gaan we omhoog, beter vasthouden Ga Ga Ga Ga Nu hebben we de sterrenlijn en de g-tha naar wens Laat me je zien springen, e, met mij, laten we hoger gaan Beklim de luidsprekers, we gaan deze plek in brand steken Ga, ga, ga, het is alsof Goudstof Je hoort me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven vermorzelen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Het is als goudstof Je hoort me via je luidsprekers Je ziet me je luchtgolven opblazen Ik weet dat je geen genoeg kunt krijgen van mijn geluid Je blijft rennen en je rent En je rent en je rent weg, weg, weg, jongen Je blijft rennen en je rent En je rent en je rent weg, weg, weg Je blijft rennen en je rent En je rent en je rent weg, weg, weg, jongen Je blijft rennen en je rent En je rent en je rent weg Ga Ga Ga Dit is goudstof