Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj gelo Songtekst: moves like jagger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj gelo - moves like jagger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moves like jagger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj gelo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj gelo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moves like jagger .

Origineel

Just shoot for the stars if it feels right And aim for my heart if you feel like it Take me away and make it okay I swear I'll behave You wanted control so we waited I put on a show now we're naked You say I'm a kid my ego is big I don't give a shit and it goes like this Take me by the tongue and I'll know you Kiss me 'til you're drunk and I'll show you all the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I don't need to try to control you Look into my eyes and I'll own you with them moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Baby it's hard when you feel like You're broken and scarred Nothing feels right, but when you're with me I make you believe that I've got the key Oh, so get in the car we can ride it Wherever you want get inside it And you want to steer, but I'm shifting gear I'll take it from here oh yeah yeah and it goes like this Take me by the tongue and I'll know you Kiss me 'til you're drunk and I'll show you all the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I don't need to try to control you Look into my eyes and I'll own you with them moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger You want to know how to make me smile Take control, own me just for the night But if I share my secret you're gonna have to keep it Nobody else can see this So watch and learn I won't show you twice Head to toe, ooh baby, rub me right But if I share my secret you're gonna have to keep it Nobody else can see this And it goes like this Take me by the tongue and I'll know you Kiss me 'til you're drunk and I'll show you all the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger I don't need to try to control you Look into my eyes and I'll own you with them moves like Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger

 

Vertaling

Schiet gewoon naar de sterren als het goed voelt En mik op mijn hart als je daar zin in hebt Neem me mee en maak het goed Ik zweer dat ik me zal gedragen Jij wilde controle dus hebben we gewacht Ik voerde een show op nu zijn we naakt Je zegt dat ik een kind ben, mijn ego is groot het kan me geen reet schelen en het gaat zo Neem me bij de tong en ik zal je kennen Kus me tot je dronken bent en ik zal je alle bewegingen laten zien zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Ik hoef niet te proberen je te beheersen Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten met de bewegingen zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Baby it's hard when you feel like je gebroken bent en littekens hebt Niets voelt goed, maar als je bij mij bent I make you believe that I've got the key Oh, dus stap in de auto we kunnen rijden Waar je maar in wilt stappen En jij wilt sturen, maar ik ben aan het schakelen Ik neem het over vanaf hier oh ja ja en het gaat zo Neem me bij de tong en ik zal je kennen Kus me tot je dronken bent en ik zal je alle bewegingen laten zien zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Ik hoef niet te proberen je te beheersen Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten met de bewegingen zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Je wilt weten hoe je me laat lachen Neem de controle, bezit me alleen voor de nacht Maar als ik mijn geheim deel, zul je het moeten bewaren Niemand anders kan dit zien. Dus kijk en leer, ik laat het je geen twee keer zien Van top tot teen, ooh baby, wrijf me goed in Maar als ik mijn geheim deel, moet je het bewaren Niemand anders mag dit zien En het gaat zo Neem me bij de tong en ik zal je kennen Kus me tot je dronken bent en ik zal je alle bewegingen laten zien zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger Ik hoef niet te proberen je te beheersen Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten met de bewegingen zoals Jagger I've got the moves like Jagger I've got the moves like Jagger