Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj hi tek Songtekst: memories live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj hi tek - memories live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van memories live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj hi tek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj hi tek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals memories live .

Origineel

Yo, you know what we got to do, man, we need to get a whole cd Get a collection of all the music and everything we've ever done Bringing back sweet memories Life, living in flatbush and going to house parties Red lights, bumping, life is what you make it, then sorry In my lifetime, ain't done too many things Better than watching your first son put his sentences together Yo, it kinda make me think of way back when I was the portrait of the artist as a young man All them teenage dreams of rapping Writing rhymes on napkins Was really visualization Making this shit actually happen It's like somethinge through me That truly just consume me Speaking through the voices of the spirits speaking to me I think back in the day, I absorbed everything like a sponge Took a plunge into my past to share with my son Bringing back sweet memories Like thoughts out the back of my mind Going back in some time Like when you used to cut and had to go to the back of the line Look back and you find Tracks that make you relax and recline Now cats rap about packing a nine When they lacking divine Inspiration Running out of topics of conversation Well I drop it in the pocket because rocking's my occupation I do it remarkably, spark up a leaf And possibly you could follow me Tap into your chi Utilize your memory To help you see clearly, then get back to me Actually, nothing's new under the sun So when life be stressing me My remedy is 'bringing back sweet memories' Like the faces that are woven in the fabric of my consciousness From cities where making 21's a big aplishment Like when my people understood their prominence And my past life visions of the continent Like the first time I saw krs live, rockin' it I heard resurrection bymon sense Dominant in my psyche I chose my direction like spike lee To speak my life through mics, and I never take it lightly It might be something you did to bring you down when you were high But that karma's a bitch, you steady asking god why Like when my parents first split up Yo, I was illin' Seems like some years they was together for the sake of the children And I love them for that I don't know if they saw that So I'mma say it, and convey it when the world play it (3x) Bringing back sweet memories Like black is beautiful, names from the seventies Let me tap into your energy Fields of dreams be my property When I reach my destiny like a prophecy Especially when I 'm 'bringing back sweet memories' I got deep into my mind, see I got a treasury That float through my head like a sweet melody What you telling me Reflection is a collection of memories Definitely this is how hiphop was meant to be Eventually, I knew I'd run into hi-teknology It was only a matter of time like centuries Check the recipe or technique to how it sound so sweet I freak with word power, my man speak with beats If I could make it in new york, I figured anywhere I'd make it Came to cincinnati linked with mood, and we did sacred Hi-tek beats became my favorite Hustle on the side was the cut We started to put songs together like 'what!' Traveled the world, came back to the crib And hit the motherland Yeah, this year we put in work and got some other plans In fact, that's where I'll take the fam When the reflection joint is done By the time you hear this, I'll be basking in african sun Like wow! We made it We here

 

Vertaling

Je weet wat we moeten doen, man, we moeten een hele cd kopen Ontvang een verzameling van alle muziek en alles wat we ooit hebben gedaan Breng zoete herinneringen terug Leven, leven in flatbush en naar huisfeesten gaan Rode lichten, stoten, het leven is wat je ervan maakt, sorry In mijn leven heb ik niet te veel dingen gedaan Beter dan te kijken hoe je eerste zoon zijn zinnen bij elkaar zet Yo, het doet me een beetje denken aan lang geleden Ik was het portret van de kunstenaar als jonge man Allemaal tienerdromen van rappen Rijmpjes schrijven op servetten Was echt visualisatie Deze shit echt laten gebeuren Het is als iets door mij heen Dat consumeert me echt gewoon Sprekend door de stemmen van de geesten die tegen mij spreken Ik denk dat ik vroeger alles absorbeerde als een spons Heeft een duik genomen in mijn verleden om te delen met mijn zoon Breng zoete herinneringen terug Als gedachten uit mijn achterhoofd Over een tijdje teruggaan Zoals toen je sneed en naar de achterkant van de lijn moest Kijk terug en je vindt Tracks die je ontspannen en achterover leunen Nu rappen katten over het inpakken van een negen Als ze goddelijk ontbreken Inspiratie Geen gespreksonderwerpen meer Nou, ik laat het in mijn zak vallen omdat schommelen mijn beroep is Ik doe het opmerkelijk, steek een blad op En mogelijk zou je mij kunnen volgen Tik in je chi Gebruik je geheugen Om u te helpen duidelijk te zien, neemt u dan contact met mij op Eigenlijk is er niets nieuws onder de zon Dus als het leven me benadrukt Mijn remedie is 'zoete herinneringen terugbrengen' Zoals de gezichten die geweven zijn in de stof van mijn bewustzijn Uit steden waar 21's een groot succes zijn Zoals toen mijn mensen hun bekendheid begrepen En mijn vorige levensvisies op het continent Zoals de eerste keer dat ik krs live zag rocken Ik hoorde de opstanding door mijn verstand Overheersend in mijn psyche Ik koos mijn richting als spike lee Om mijn leven te spreken door microfoons, en ik neem het nooit licht op Het is misschien iets dat je hebt gedaan om je naar beneden te halen toen je high was Maar die karma is een bitch, je vraagt ??God constant waarom Zoals toen mijn ouders voor het eerst uit elkaar gingen Yo, ik was illin ' Het lijkt erop dat ze enkele jaren samen waren omwille van de kinderen En daar hou ik van Ik weet niet of ze dat hebben gezien Dus ik zeg het, en vertel het wanneer de wereld het speelt (3x) Breng zoete herinneringen terug Zoals zwart mooi is, namen uit de jaren zeventig Laat me je energie aanboren Dromenvelden zijn mijn eigendom Als ik mijn bestemming bereik als een profetie Vooral als ik 'zoete herinneringen terug breng' Ik raakte diep in mijn gedachten, zie, ik heb een schatkamer Die zweven als een zoete melodie door mijn hoofd Wat vertel je me Reflectie is een verzameling herinneringen Dit is absoluut hoe hiphop bedoeld was Uiteindelijk wist ik dat ik hi-teknology zou tegenkomen Het was slechts een kwestie van tijd zoals eeuwen Bekijk het recept of de techniek hoe het zo zoet klinkt Ik word gek van woordkracht, mijn man spreekt met beats Als ik het in New York kon halen, dacht ik dat ik het overal zou halen Kwam naar cincinnati in verband met stemming, en we deden heilig Hi-tek beats werden mijn favoriet Drukte aan de zijkant was de snee We zijn begonnen met het samenstellen van nummers als 'wat!' Reisde de wereld rond, kwam terug naar de wieg En raakte het moederland Ja, dit jaar hebben we werk verzet en een aantal andere plannen gekregen Dat is waar ik de fam Als de reflectiekoppeling klaar is Tegen de tijd dat je dit hoort, koester ik me in de Afrikaanse zon Zoals wauw! We maakten het We zijn hier