Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj jazzy jeff Songtekst: shake it off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj jazzy jeff - shake it off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shake it off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj jazzy jeff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj jazzy jeff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shake it off .

Origineel

[Chorus] I gotta shake you off 'Cause the loving ain't the same And you keep on playing games Like you know I'm here to stay I gotta shake it off Just like the Calgon commercial I really gotta get up outta here And go somewhere I gotta shake it off Gotta make that move Find somebody who Appreciates all the love I give Boy I gotta shake it off Gotta do what's best for me Baby and that means I gotta Shake you off By the time you get this message It's gonna be too late So don't bother paging me Cause I'll be on my way See I grabbed all my diamonds and clothes Just ask your momma she knows You're gonna miss me baby Hate to say "I told you so" Well at first I didn't know But now it's clear to me You would cheat with all your freaks And lie compulsively So I packed up my Louis Vuitton Jumped in your ride and took off You'll never ever find a girl Who loves you more than me [Chorus] I gotta, shake, shake, shake, shake, shake it Off, shake, shake, shake, shake, shake it (Gotta shake it off) off, shake, shake, shake, shake, Shake it off, shake, shake, shake, shake,shake it off I found out about a gang Of your dirty little deeds With this one and that one By the pool, on the beach, in the streets Heard y'all was Hold up my phone's breakin' up I'ma hang up and call the machine right back I gotta get this off of my mind You wasn't worth my time so I'm leaving you behind Cause I need a real love in my life Save this recording because I'm never coming back home Baby I'm gone Don't cha know [Chorus] I gotta, shake, shake, shake, shake, shake it Off, shake, shake, shake, shake, shake it (Gotta shake it off) off, shake, shake, shake, shake, Shake it off, shake, shake, shake, shake,shake it off [Chorus]

 

Vertaling

[Chorus] I gotta shake you off 'Cause the loving ain't the same And you keep on playing games Like you know I'm here to stay Ik moet het van me afschudden Just like the Calgon commercial I really gotta get up outta here En ergens naartoe gaan I gotta shake it off Gotta make that move Find somebody who alle liefde waardeert die ik geef Boy I gotta shake it off Gotta do what's best for me Baby and that means I gotta Shake you off Tegen de tijd dat je dit bericht krijgt zal het te laat zijn Dus doe geen moeite om me op te piepen Want ik ben al onderweg Zie je, ik heb al mijn diamanten en kleren gepakt Vraag maar aan je moeder ze weet het Je gaat me missen schat Ik haat het om te zeggen "Ik zei het je toch" Wel, eerst wist ik het niet Maar nu is het me duidelijk Je zou vreemdgaan met al je freaks En dwangmatig liegen Dus pakte ik mijn Louis Vuitton Sprong in je auto en vertrok Je zult nooit een meisje vinden Die meer van je houdt dan ik [Chorus] I gotta, shake, shake, shake, shake, shake it Off, shake, shake, shake, shake, shake it (Gotta shake it off) off, shake, shake, shake, shake, Shake it off, shake, shake, shake, shake,shake it off I found out about a gang Of your dirty little deeds With this one and that one Bij het zwembad, op het strand, in de straten He heard y'all was Wacht even, mijn telefoon doet het niet meer. Ik hang op en bel het antwoordapparaat meteen terug Ik moet dit uit mijn hoofd zetten You wasn't worth my time dus laat ik je achter Want ik heb een echte liefde nodig in mijn leven Bewaar deze opname want I'm never coming back home Baby I'm gone Don't cha know [Chorus] I gotta, shake, shake, shake, shake, shake it Off, shake, shake, shake, shake, shake it (Gotta shake it off) off, shake, shake, shake, shake, Shake it off, shake, shake, shake, shake,shake it off [Chorus]