Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj jazzy jeff & the fresh prince Songtekst: the magnificent jazzy jeff

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj jazzy jeff & the fresh prince - the magnificent jazzy jeff ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the magnificent jazzy jeff? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj jazzy jeff & the fresh prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj jazzy jeff & the fresh prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the magnificent jazzy jeff .

Origineel

Yo Jeff whats shakin' man Whats up dude Ay man remember that girl you know when I was walking to school She used to diss me everyday (yeah) Man the record came out she called me 2 days ago Man my phone is off the hook with people asking me for tapes and free records I ain't with it Word man Bust this This rap is for the people in the past who were against me Who snapped at every opportunity to diss me Put me down like I was nothing treated me like a jerk Now I'm seeing the pay off of all my hard work But now that its my records on the reel Somehow all of a sudden it's a whole new deal For those in the past who dissed me don't deny it What? Your sorry? Don't even try it Word man People are a trip Putting everybody down what's up with that Word man I gotta let em know I gotta Bust this I used to know this girl by the name of Teresa I did all I could to make her release her Emotions to me but she just wouldn't do it She built up a wall and I couldn't break through it I used to walk to school everyday of the week Watching Teresa walk on the other side of the street One day I finally got my heart up to speak She dissed me and dismissed me with a smack on my cheek So I bought 6 bottles of new fancy cologne But all I got from Teresa was (leave me alone) Bought new clothes to wear every place But all Teresa would say was (get out of my face) So I gave up this quest for Teresa But then on the day my record was released A strange thing happened when it came on the radio Teresa broke her neck just to say (hello) I looked at her I said you must be foolish Why did you ignore me on the way to school if you were interested she said (oh I apologies) I looked deep into her dark brown eyes I said you ignored me for months on end Now all of a sudden you wanna be my friend You didn't talk before so don't talk now what be quiet What you really like me? Don't even try it Man she had a lot of nerve man (word) But man she ain't have half as much nerve as that record producer The one that dissed us man What up When I first started rapping I had one idea And it was set in my mind very vivid and clear I knew that I wanted to be a rap artist I'll give my all and work my hardest But when I took my song to a record producer He told me that I better go drink some rap juice or Something because my song was really absurd He said that it was the worst trash that he'd ever heard Yo my ego was shattered he busted my groove I could hear him cracking up as I left the room I thought my song was good but he busted my bubble The title was girls ain't nuthin' but trouble Hopefully I found someone who had faith He lifted my ego back up into place His name was Dana Goodman (chill) he thought the song was on track So two weeks later it was out on wax It busted up the charts like a hydrogen bomb Up up up it climbed climbed climbed People eat their words that said I couldn't achieve Now they have no choice bit to believe in me Then no sooner than my record came out That same old producer started calling my house One night he called me about half past 12 I've got some cash if you wanna sell I said you big stupid half wit idiot I told you before that my record was a hit I just laughed like some kind of kid Now don't you regret what you did I wish you'd get off my tip now that's my request See he who laughs last always laughs best Okay I'll be reasonable you wanna buy it Okay I'll sell it psyche don't even try it You know what I'll tell you sumthin' I got this so hard man I'm a tell you sumthin' Yo prince you remember when we first started out How we used to go to all the parties just to rock the house Word man I remember those good days well Well chill out man cause I got a story to tell About five years ago I began my quest to be the best DJ in the whole US There was a lot of DJ's striving in my spot They were putting me down every chance I got Never cut me a break on any given night They used to all look at me and say (Jeff's alright) But when your magnificent cuts were released All of that left has ceased (word) When you and I used to do our shows All the crowd would say is Ho Yeah time after time we were tearin' it up While you rock the mic and I rocked the cut But now that I'm making a name for myself All those DJ's are like Yo Jeff whats up All that stuff is dead nope I ain't with it They'll push me on the street and say (yo Jeff how bout a ticket man) To your very next show But I say no And I tell them where they can go I cant believe that they have the nerve To hop on my tip now Yeah man word Just the other day homeboy approached me on the street and said "Yo Jeff how bout a record for free" Man the way you dissed me you better go buy it But man we're friends for real don't even try it Man straight up you know how it is Word Maybe they'll know not to diss next time We let 'em know Cause I ain't with it Aight Jeff chill

 

Vertaling

Yo Jeff, wat is er aan de hand man? Whats up dude Ay man herinner je je dat meisje nog toen ik naar school liep? Ze disste me elke dag. Man de plaat kwam uit ze belde me 2 dagen geleden. Man, mijn telefoon is van de haak met mensen die me vragen voor tapes en gratis platen. Ik doe er niet aan mee. Word man.. Breek dit. Deze rap is voor de mensen in het verleden die tegen me waren Die bij elke gelegenheid afknapten om me te dissen Ze zetten me neer alsof ik niets was en behandelden me als een eikel. Nu zie ik de beloning van al mijn harde werk Maar nu dat mijn platen op de rol staan Op een of andere manier is het ineens een hele nieuwe deal Voor diegenen in het verleden die me beledigden, ontken het niet. Wat? Spijt het je? Probeer het niet eens. Word man Mensen zijn een trip. Iedereen neerhalen, wat is daar mee aan de hand? Word man, ik moet ze laten weten dat ik Buste deze Ik kende een meisje met de naam Teresa. Ik deed alles wat ik kon om haar haar Emoties bij me los te laten, maar ze wilde het gewoon niet doen. Ze bouwde een muur op en ik kon er niet doorheen breken Ik liep elke week naar school. terwijl ik Teresa aan de overkant van de straat zag lopen. Op een dag kon ik eindelijk mijn hart luchten. Ze scheldde me uit en ontsloeg me met een klap op mijn wang Dus kocht ik 6 flessen nieuwe luxe eau de cologne Maar alles wat ik van Teresa kreeg was (laat me met rust) Ik kocht nieuwe kleren om overal te dragen Maar alles wat Teresa zei was (ga uit mijn ogen) Dus gaf ik deze zoektocht naar Teresa op Maar dan op de dag dat mijn plaat werd uitgebracht gebeurde er iets vreemds toen het op de radio kwam. Teresa brak haar nek alleen maar om (hallo) te zeggen Ik keek haar aan en zei, je moet wel gek zijn. Waarom negeerde je me op weg naar school als je geïnteresseerd was, zei ze (oh ik verontschuldig me) Ik keek diep in haar donkerbruine ogen Ik zei dat je me maandenlang hebt genegeerd Nu wil je ineens mijn vriend zijn Je praatte eerder niet dus praat nu ook niet wat wees stil Vind je me echt leuk? Probeer het maar niet. Man ze had veel lef man (woord) Maar ze heeft niet half zoveel lef als die platenproducer. Degene die ons beledigde. Wat is er? Toen ik voor het eerst begon te rappen had ik één idee En het was in mijn gedachten heel levendig en duidelijk Ik wist dat ik een rap artiest wilde worden Ik zou alles geven en mijn uiterste best doen Maar toen ik met mijn liedje naar een platenproducer ging zei hij me dat ik beter wat rap sap kon gaan drinken of omdat mijn liedje echt absurd was. Hij zei dat het de ergste rotzooi was die hij ooit had gehoord Yo, mijn ego was verbrijzeld, hij maakte mijn groove kapot Ik kon hem horen kraken toen ik de kamer verliet. Ik dacht dat mijn lied goed was maar hij brak mijn zeepbel De titel was girls ain't nuthin' but trouble Hopelijk vond ik iemand die vertrouwen had Hij tilde mijn ego weer op zijn plaats Zijn naam was Dana Goodman (chill) hij dacht dat het liedje goed was. Dus twee weken later was het uit op wax Het schoot de hitlijsten in als een waterstofbom Het klom omhoog, klom omhoog, klom omhoog Mensen eten hun woorden in die zeiden dat ik het niet kon bereiken Nu hebben ze geen andere keuze dan in mij te geloven Toen niet eerder dan mijn plaat uitkwam begon diezelfde oude producer mijn huis te bellen Op een avond belde hij me rond half één Ik heb wat geld als je wilt verkopen. Ik zei jij grote stomme halve idioot Ik heb je al eerder gezegd dat mijn plaat een hit was Ik lachte alleen maar als een soort kind Heb je nu geen spijt van wat je deed? Ik wou dat je van mijn fooi afging, dat is mijn verzoek Zie je, wie het laatst lacht, lacht altijd het best Oké, ik zal redelijk zijn, wil je het kopen? Oké, ik zal het verkopen, psyche, probeer het maar niet. Weet je wat, ik zal je eens wat vertellen. Ik heb het zo moeilijk man Ik zal je eens wat vertellen. Prins, weet je nog toen we net begonnen? Hoe we naar alle feestjes gingen om het huis te rocken. Ik herinner me die goede dagen nog goed. Nou chill out man want ik heb een verhaal te vertellen Ongeveer vijf jaar geleden begon ik mijn zoektocht om de beste DJ in de hele VS te worden. Er waren een heleboel DJ's die mijn plaats wilden innemen Ze zetten me neer elke kans die ik kreeg Ze lieten me nooit met rust op een bepaalde avond Ze keken allemaal naar me en zeiden (Jeff's alright) Maar toen je prachtige cuts werden uitgebracht All of that left has ceased (word) When you and I used to do our shows All the crowd would say is Ho Yeah time after time we were tearin' it up While you rock the mic and I rocked the cut But now that I'm making a name for myself Al die DJ's zijn als Yo Jeff, wat is er? Al dat spul is dood. Nee, ik doe er niet aan mee. Ze duwen me op straat en zeggen (yo Jeff wat dacht je van een kaartje man) To your very next show Maar ik zeg nee En ik vertel ze waar ze heen kunnen gaan Ik kan niet geloven dat ze het lef hebben Om nu op mijn fooi te springen Yeah man word Laatst kwam homeboy naar me toe op straat en zei. "Yo Jeff wat dacht je van een gratis plaat" Man de manier waarop je me beledigd hebt kan je het beter gaan kopen Maar man, we zijn echte vrienden, probeer het niet eens. Man recht voor z'n raap, je weet hoe het is. Word Misschien weten ze dat ze de volgende keer niet moeten dissen. We laten het ze weten Want ik ben er niet mee eens. Aight Jeff chill