Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj khaled Songtekst: forgive me father (feat. meghan trainor, wiz khalifa and wale)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj khaled - forgive me father (feat. meghan trainor, wiz khalifa and wale) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forgive me father (feat. meghan trainor, wiz khalifa and wale)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj khaled! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj khaled en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forgive me father (feat. meghan trainor, wiz khalifa and wale) .

Origineel

Another one!. Dj khaled. I'm here to right my wrongs. I've made a mess again. I'd like to apologize. I'm tryna make amends. Forgive me, father. I'm only human. That wasn't who I am. Those were my demons. Those were my demons. Those were my demons. Forgive me, father. Those were my demons. Don't even look back on it. You ready for change, better act on it. They look up to you so don't slack on it. It's a blessing. You know that you're talented. Some people don't know what their talent is. What's sad is they don't know what balance is. I ain't been the same since I had a kid. Look out for him and protect where I live. I done got famous for what I did. Rollin' up papers and showin' love. We all in the same. Now the bank come to where I live. Don't hate on another man. No that ain't part of the game. Did it all for the fame. And don't call it a game. Started small every day. We worked hard, and now they call us bosses. And I done seen so many people slow down. I can't relate, I can't relate, no. And I done seen so many people change up. I can't relate, I can't relate, no. When you doin' good. Somebody wanna see you doin' bad. I can't relate, I can't relate, no. Just movin' forward. So why they wanna talk about the past?. I can't relate, I can't relate, no. I'm here to right my wrongs. I've made a mess again. I'd like to apologize. I'm tryna make amends. Forgive me, father. I'm only human. That wasn't who I am. Those were my demons. Those were my demons. Those were my demons. Forgive me, father. Those were my demons. Major, yeah!. I got visions, I miss fortune all day. What I'm sayin', I, tryna tell y'all. I shake these nightmares all day. How can I give you my mind?. When I try to think, it just race. How can I give you my heart?. When I call on it, it just breaks. I put the city on top. District, v. a. all day. Pg moco on their sweaters. Guess who made their dna?. Amy wine to cobain. Qur'an, bible or fate. Try not to feel like I'm robin will'. Would a hook change my fate?. Why you make me this way?. I'm here to right my wrongs. I've made a mess of it. I'd like to apologize. I'm tryna make amends. Forgive me, father. I'm only human. That wasn't who I am. Those were my demons. Those were my demons. Those were my demons. Forgive me, father. Those were my demons. Folarin. Major key, special cloth

 

Vertaling

Nog eentje!. Dj khaled. Ik ben hier om mijn fouten recht te zetten. Ik heb er weer een puinhoop van gemaakt. Ik wil me verontschuldigen. Ik probeer het goed te maken. Vergeef me, vader. Ik ben ook maar een mens. Dat was niet wie ik ben. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Vergeef me, vader. Dat waren mijn demonen. Kijk er niet eens meer naar om. Als je klaar bent voor verandering, kun je er maar beter naar handelen. Ze kijken tegen je op, dus laat het niet verslappen. Het is een zegen. Je weet dat je talent hebt. Sommige mensen weten niet wat hun talent is. Wat triest is, is dat ze niet weten wat balans is. Ik ben niet meer dezelfde sinds ik een kind heb. Kijk uit voor hem en bescherm waar ik woon. Ik ben beroemd geworden door wat ik deed. Papieren rollen en liefde tonen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Nu komt de bank naar waar ik woon. Haat niet een andere man. Nee, dat hoort niet bij het spel. Ik deed het allemaal voor de roem. En noem het geen spel. We zijn elke dag klein begonnen. We werkten hard, en nu noemen ze ons bazen. En ik heb zoveel mensen zien vertragen. Ik kan het niet begrijpen, ik kan het niet begrijpen, nee. En ik heb zoveel mensen zien veranderen. Ik kan het me niet voorstellen, ik kan het me niet voorstellen, nee. Als je het goed doet. Iemand wil je slecht zien doen. Ik kan het me niet voorstellen, ik kan het me niet voorstellen, nee. Ik ga gewoon vooruit. Dus waarom willen ze praten over het verleden? Ik kan het niet begrijpen, ik kan het niet begrijpen, nee. Ik ben hier om mijn fouten recht te zetten. Ik heb er weer een puinhoop van gemaakt. Ik wil me verontschuldigen. Ik probeer het goed te maken. Vergeef me, vader. Ik ben ook maar een mens. Dat was niet wie ik ben. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Vergeef me, vader. Dat waren mijn demonen. Majoor, ja! Ik heb visioenen, ik mis geluk de hele dag. Wat ik wil zeggen, probeer ik jullie te vertellen. Ik heb de hele dag nachtmerries. Hoe kan ik je mijn verstand geven? Als ik probeer te denken, racet het alleen maar. Hoe kan ik je mijn hart geven? Als ik er een beroep op doe, breekt het gewoon. Ik zet de stad erop. District, v. a. de hele dag. Pg moco op hun truien. Raad eens wie hun DNA heeft gemaakt? Amy wijn aan cobain. Koran, bijbel of het lot. Probeer niet te voelen alsof ik Robin Will ben'. Zou een haak mijn lot veranderen? Waarom heb je me zo gemaakt? Ik ben hier om mijn fouten recht te zetten. Ik heb er een puinhoop van gemaakt. Ik wil me verontschuldigen. Ik probeer het goed te maken. Vergeef me, vader. Ik ben ook maar een mens. Dat was niet wie ik ben. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Dat waren mijn demonen. Vergeef me, vader. Dat waren mijn demonen. Folarin. Belangrijke sleutel, speciale stof