Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dj khaled Songtekst: give it all to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dj khaled - give it all to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give it all to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dj khaled! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dj khaled en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give it all to me .

Origineel

I want you give it all to me (Mavado) I want you give it all to me (Long time me na' see no bad man like you, seen!) Gal the way you a wind, gal you know say it groovy (We The Best) You a tell me you bad, now a time 'fi you prove it Party 'til the sun comes up 'Til the sun goes down Turn up the sound Bad girls all around Oh so round like a English pound Like a dog me a roam Like a dog to a bone No long talk like no phone Like a Benz with chrome me haffi make her my own So girl, I want you give it all to me Give it all to me Gyal the way you a whine, gyal you know say it groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Movie You a tell me you bad, now a time 'fi you prove it So prove it Ayo Mavado, tell em lick a shot; hollow. Tell 'em say we straight; arrow Tell 'em the flow tight; narrow Everyting me did a'start, them borrow. Cruised up, link my dudes up The coupe black & blue, yup, it's bruised up! I'm like, "Who's up?" Girls is used up These bitches is my sons, I tied my tubes up! Tell 'em again, bad gyal, toast is oozed up I hit up Instagram, post some nudes up. Uhn - bon fire, rev it, pop a wheelie! Caribbean girls run it, ask RiRi! So girl, I want you give it all to me Give it all to me Gyal the way you a whine, gyal you know say it groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Movie You a tell me you bad, now a time 'fi you prove it So prove it Badness check, sexiness check Walk pass man a broke them neck Style check, intelligence check Pandemonium when you step Say just send me a text Whatsapp message, me na' use BBM Gal you hotter than them, gal you a problem So girl, I want you give it all to me Give it all to me Gyal the way you a whine, gyal you know say it groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Movie You a tell me you bad, now a time 'fi you prove it So prove it I'll handle you Let me dance for you I might be thinking 'bout leaving my mans for you I'll handle you Let me dance for you I might be thinking 'bout leaving my mans for you, (yeah) Like a dog me a roam Like a dog to a bone No long talk like no phone Like a Benz with chrome me haffi make her my own Make me your own baby Make me your own baby I'm here. I'm here. I'm here! So girl, (Pretty Gang in a' the place) a want you give it all to me Give it all to me (Mavado) Gal the way you a wind, gal you know say it groovy You groovy

 

Vertaling

I want you give it all to me (Mavado) I want you give it all to me (Lange tijd heb ik geen slechte man als jij gezien, gezien!) Gal the way you a wind, gal you know say it groovy (We The Best) Je vertelde me dat je slecht was, nu is het tijd om het te bewijzen Party 'til the sun comes up Tot de zon ondergaat Zet het geluid harder Bad girls all around Oh zo rond als een Engelse pond Like a dog me a roam Als een hond op een bot Geen lang gesprek als geen telefoon Als een Benz met chroom, moet ik haar de mijne maken Zo meisje, ik wil dat je alles aan me geeft Geef het allemaal aan mij De manier waarop je zeurt, je weet wel, zeg het groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Film Je hebt me verteld dat je slecht bent, nu is het tijd om het te bewijzen. Dus bewijs het. Ayo Mavado, vertel ze dat ze een schot hebben gelikt, hol. Zeg hen dat we recht zijn, pijl. Vertel ze dat de stroom strak is, smal. Alles wat ik deed, leenden ze. Cruised up, link my dudes up The coupe black & blue, yup, it's bruised up! Ik ben als, "Who's up?" Girls is used up Deze teven zijn mijn zonen, Ik bond mijn buizen dicht! Zeg het nog eens, slechte meid, toast is opgedroogd. Ik ga naar Instagram, post wat naakten. Uhn - bon fire, rev it, pop a wheelie! Caribische meisjes doen het, vraag RiRi! Zo meisje, ik wil dat je alles aan me geeft Geef het allemaal aan mij Gyal the way you a whine, gyal you know say it groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Film Je hebt me verteld dat je slecht bent, nu is het tijd om het te bewijzen. Dus bewijs het. Slechtheid check, sexyheid check Loop langs een man die zijn nek gebroken heeft Stijl check, intelligentie check Pandemonium als je stapt Zeg, stuur me gewoon een sms Whatsapp bericht, ik gebruik geen BBM Je bent heter dan zij, je bent een probleem. Dus meisje, ik wil dat je alles aan me geeft Geef het allemaal aan mij Gyal the way you a whine, gyal you know say it groovy You groovy Dem ah pree, dem ah stare, dem ah watch like movie Film Je hebt me verteld dat je slecht bent, nu is het tijd om het te bewijzen. Dus bewijs het. Ik kan je aan. Laat me voor je dansen Ik denk er misschien over om mijn mannen te verlaten voor jou Ik kan je aan. Let me dance for you I might be thinking 'bout leaving my mans for you, (yeah) Like a dog me a roam Like a dog to a bone No long talk like no phone Like a Benz with chrome me haffi make her my own Maak me je eigen baby Make me your own baby Ik ben hier. Ik ben hier. Ik ben hier! Zo meisje, (Mooie Bende op een plek) ik wil dat je alles aan me geeft Give it all to me Gal, de manier waarop je waait, gal, je weet wel, zeg het groovy You groovy