Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Dj Rynno& Sylvia Songtekst: Mandella

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Dj Rynno& Sylvia - Mandella ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mandella? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Dj Rynno& Sylvia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Dj Rynno& Sylvia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mandella .

Origineel

Let`s take a ride  Right through the nihgt Please complete me You push it so right I`m loosing my mind www.??????????.com Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Stop repeat Put your hands on my ties I live my life the way i want Let`s take a ride  Right through the nihgt Please complete me You push it so right I`m loosing my mind Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Come come lick up Yeah than go down Tonight you`re the king Put me as your crown Let`s take a ride  Right through the nihgt Please complete me You push it so right I`m loosing my mind Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram

 

Vertaling

Laten we een ritje nemen Recht door de nihgt Voltooi me alstublieft Je duw het zo goed Ik verloor mijn gedachten www.??????????.com Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Stop herhalen Zet je handen op mijn banden Ik leef mijn leven zoals ik wil Laten we een ritje nemen Recht door de nihgt Voltooi me alstublieft Je duw het zo goed Ik verloor mijn gedachten Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Kom kom likken Ja dan ga naar beneden Vanavond ben je de koning Zet me als je kroon Laten we een ritje nemen Recht door de nihgt Voltooi me alstublieft Je duw het zo goed Ik verloor mijn gedachten Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram Pa ra ra ra ra ram