Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: django django Songtekst: vibrations

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: django django - vibrations ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vibrations? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van django django! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van django django en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vibrations .

Origineel

I be the path through the jewel of the earth Behind the trail of the some that is good The sense above me so feed in the clear Yeah there's no sign of no love that I hear They climbing chokes as I climb even higher I go to feelings that dances like fire Chasing a treasure we're elusive and few Just catching flashes of emerald and blue Follow and one day you'll lead me right into the sun Sun and the melodies fall from the skies Crimson and golden vibrations in paradise Colors dividing like brush strokes and vibes What would I do if this love ever feel in to say The thunder claps as I'm struck by my idol I'm falling backwards I need your revival So many patterns and shapes that came found me I'm overcome by the love that's around me We're carried higher can see all around us It was the doctors but they likely found us Across this landscape to cities and people I never found that this love could be equal Follow behind me I need you right into the sun Sun and the melodies fall from the skies Crimson and golden vibrations in paradise Capturing quick and in hearts when you be Choruses echoing calling me endlessly

 

Vertaling

Ik ben het pad door het juweel van de aarde Achter het spoor van het enige dat goed is Het gevoel boven mij zo voeden in de heldere Ja er is geen teken van geen liefde dat ik hoor Ze klimmen verstikkend als ik nog hoger klim Ik ga naar gevoelens die dansen als vuur Een schat najagen die ongrijpbaar is en weinig Vang alleen flitsen van smaragd en blauw Volg en op een dag leid je me recht in de zon Zon en de melodieën vallen uit de hemel Karmozijnrode en gouden vibraties in het paradijs Kleuren die zich verdelen als penseelstreken en vibraties Wat zou ik doen als deze liefde ooit in te zeggen De donder klapt als ik word geraakt door mijn idool Ik val achterover ik heb je opwekking nodig Zoveel patronen en vormen die me vonden Ik ben overwonnen door de liefde die om me heen is We worden hoger gedragen kunnen alles om ons heen zien Het waren de dokters maar ze hebben ons waarschijnlijk gevonden Door dit landschap naar steden en mensen Ik heb nooit gevonden dat deze liefde gelijk kon zijn Volg me, ik heb je nodig, recht in de zon Zon en de melodieën vallen uit de hemel Karmozijnrode en gouden vibraties in het paradijs Snel vangen en in harten als je bent Chorussen echoënd roepen me eindeloos