Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dlg Songtekst: la quiero a morir

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dlg - la quiero a morir ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la quiero a morir? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dlg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dlg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la quiero a morir .

Origineel

Y yo que hasta ayer solo fuí un orgastan Y hoy soy guardian de sus sueños de amor La Quiero a Morir Puede destrosar todo aquello que ve Porque ella de un soplo lo vuelve a crear Como si nada, Como si nada La Quiero a Morir Ella para las horas de cada reloj Y me ayuda pintar transparente el dolor Con su sonrisa Y levanta una torre desde el cielo hasta aquí Y me coce unas alas y me ayuda a subir A toda Prisa, a toda prisa La Quiero a Morir Coro: Conoce bien cada guerra Cada herida, cada sed Conoce bien cada guerra de la vida y del amor también Ehhhh (3x) La Quiero (4x) Me dibuja un paisaje Y me lo hace vivir En un bosce de lapíz Se apodera de mi La Quiero a Morir Y me atrapa en un lazo Que no aprieta jamás Como un nido de seda Que no puedo soltar Lo quiero soltar, Lo quiero soltar La Quiero a Morir Coro: Conoce bien cada guerra Cada herida, cada sed Conoce bien cada guerra de la vida y del amor también Ehhhh (3x) Porque la quiero, la quiero, la quiero....... Y la quiero a morir Ehh (2x).

 

Vertaling

En ik die tot gisteren Ik was gewoon een orgastan En vandaag ben ik de bewaker van je Ik wil sterven. Ik wil dat ze sterft. Ze kan alles vernietigen wat ze ziet Want in één adem creëert ze het allemaal opnieuw Ik wil sterven, ik wil sterven, ik wil sterven Ik wil dat ze sterft. Ze stopt de uren van elke klok En helpt me de pijn transparant te schilderen Met haar glimlach En richt een toren op Van de hemel tot hier En ze neemt me mee op vleugels En helpt me te klimmen In a hurry, in a hurry Ik wil dat ze sterft. Refrein: Ze kent elke oorlog goed Elke wond, elke dorst Ik ken elke oorlog goed Ook van leven en liefde Ehhh (3x) Ik hou van haar (4x) Ze tekent een landschap voor me En ze laat het me beleven In a bosce de lapÃz Ik wil dat ze sterft. Ik hou van haar tot de dood En het houdt me gevangen in een band Dat nooit strakker wordt Als een nest van zijde Dat ik niet kan loslaten Ik wil loslaten, ik wil loslaten Ik wil dat het sterft. Refrein: Ze kent elke oorlog goed Elke wond, elke dorst Kent goed elke oorlog Ook van leven en liefde Ehhhhh (3x) Want ik hou van haar, ik hou van haar, ik hou van haar ....... En ik hou van haar tot de dood Ehhh (2x).