Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dma s Songtekst: lay down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dma s - lay down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dma s! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dma s en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay down .

Origineel

Sitting in the morning sun Sitting in the morning sun My thoughts, they drift away With you Shiver in the morning rain Shiver in the morning rain My eyes, they drift away With you Lay down, lay down Give me someone new Lay down, lay down Give me someone new See you in the midnight hour See you in the midnight hour To face the crowd with you And stay See you in the morning sun See you in the morning sun To face the crowd with you I know Lay down, lay down Give me someone new Lay down, lay down Give me someone new I know that it's drifting through a pain My friend, what's found Lost in worlds far away I know that it's drifting through a pain My friend, what's found Lost in worlds far away Lay down Lost in worlds far away Lay down Lost in worlds far away I know that it's drifting through a pain My friend, what's found Lost in worlds far away

 

Vertaling

Zittend in de ochtendzon Zittend in de ochtendzon Mijn gedachten, ze drijven weg Met jou Huiver in de ochtendregen Huiver in de ochtendregen Mijn ogen, ze drijven weg Met jou Ga liggen, ga liggen Geef me een nieuw iemand Leg je neer, leg je neer Geef me een nieuw iemand Ik zie je in het middernachtelijk uur Ik zie je in het middernachtelijk uur Om met jou de menigte te trotseren En te blijven Zie je in de ochtendzon Ik zie je in de ochtendzon Om met jou de menigte tegemoet te treden weet ik Leg neer, leg neer Geef me een nieuw iemand Leg je neer, leg je neer Geef me een nieuw iemand Ik weet dat het drijft door een pijn Mijn vriend, wat is er gevonden Verloren in werelden ver weg Ik weet dat het drijft door een pijn Mijn vriend, wat is gevonden Verloren in werelden ver weg Leg je neer Verloren in werelden ver weg Leg je neer Verloren in werelden ver weg Ik weet dat het drijft door een pijn Mijn vriend, wat is gevonden Verloren in werelden ver weg