Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dmah Songtekst: look into my eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dmah - look into my eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look into my eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dmah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dmah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look into my eyes .

Origineel

I can see that you're mad at me (yeah) See in your eyes Boo, you're my fantasy Oh, sex in the factory Gon' give you what you need Boo, bounce with me I've been long between love and hate Into We're about to take over like the planet of the apes (that's right) My Life great mommy I'm still yours Forever in your arms, baby It's the right choice [Verse 1] I can read in the stars That you were made for me The one in my life Forever you and me I will do anything To see us both happy All I'm asking from you To put your trust me [Hook:] So look in my eyes And tell me no lies Can you imagine To be caring into be my wife Share your life with me For eternity To be the one who gives the love to me [Chorus:] Look into my eyes Tell me what you're waiting for There's no need to lie Baby, love is all I'm asking for So tell me what's the price Baby, I will pay you with my life I'll stand by your side Till' the end of time Baby look into my eyes [Verse 2] Baby, give me the chance To put my faith to you 'Cause breaking your heart Is the last thing I wanna do You know that people said And I swear that I wont be sad I swear that I will give you all I have So tell me, girl [Hook + Chorus] [Faded Chorus] Tell me what you're waiting for There's no need to lie Baby, love is all I'm asking for So tell me what's the price Baby, I will pay you with my life I'll stand by your side Till' the end of time Baby look into my eyes [Outro] Look into my eyes And I swear that I will give you All that I have Baby tell me Ohhh, look into my eyes Baby, look into my eyes

 

Vertaling

Ik kan zien dat je boos op me bent (yeah) See in your eyes Boo, je bent mijn fantasie Oh, sex in de fabriek Gon' give you what you need Boo, stuiter met me I've been long between love and hate Into We're about to take over like the planet of the apes (dat klopt) My Life great mommy Ik ben nog steeds van jou Voor altijd in je armen, baby It's the right choice [Verse 1] Ik kan in de sterren lezen Dat jij voor mij gemaakt bent De ware in mijn leven Voor altijd jij en ik Ik zal alles doen Om ons beiden gelukkig te zien Alles wat ik van je vraag Om je vertrouwen in mij te stellen [Haak:] Dus kijk in mijn ogen En vertel me geen leugens Kun je je voorstellen Om zorgzaam mijn vrouw te zijn Deel je leven met mij Voor de eeuwigheid Om degene te zijn die de liefde aan mij geeft [Refrein:] Kijk in mijn ogen Vertel me waar je op wacht Het is niet nodig om te liegen Baby, love is all I'm asking for So tell me what's the price Schatje, ik betaal je met mijn leven Ik zal aan je zijde staan Tot het einde der tijden Baby, kijk in mijn ogen [Verse 2] Baby, give me the chance To put my faith to you 'Cause breaking your heart is het laatste wat ik wil doen Je weet dat mensen zeiden En ik zweer dat ik niet verdrietig zal zijn Ik zweer dat ik je alles zal geven wat ik heb So tell me, girl [Hook + Chorus] [Faded Chorus] Vertel me waar je op wacht Het is niet nodig om te liegen Baby, love is all I'm asking for So tell me what's the price Baby, I will pay you with my life Ik zal aan je zijde staan Tot het einde der tijden Baby kijk in mijn ogen [Outro] Kijk in mijn ogen En ik zweer dat ik je zal geven Alles wat ik heb Baby tell me Ohhh, kijk in mijn ogen Schatje, kijk in mijn ogen