Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dmx Songtekst: didn t go nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dmx - didn t go nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van didn t go nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dmx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dmx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals didn t go nowhere .

Origineel

I don't want wings, I just wanna see ? that mean a ? been formed, the devil cannot come in between. For real, give me that ?or? this. CHORUS After All the pain and tears I feel ?, I didn't go nowhere, I didn't go nowhere. After all the lies and ways they tried to hurt me, I didn't go nowhere, I didn't go nowhere. Been through the pain, been through the struggle, been through the rain, made it out tha jungle, and I'm ?? for it all. The blessings and the curses, the triumph and the failures, the lessons and the ??, the best and the wosest, yet to be seen, and based on what I've been through, I don't know what that means, but whatever it's gon be its gon be good cause I know GOD, and knowing me, it's gon be hood, cause I go hard. CHORUS Let me walk you through the darkness, walk you to the light, walk you through the hardest, fights of your life, walk you to the good times, walk you through the struggle, ?walk you through? it all, just because I love you. Hug you when you need me to, stowed you when I have to, teach you what I got to, the devil's tryin to get at you, so I have to let em grab you, but even if he does I'll be right there, to help, get em off just because. CHORUS Before I was born, you was right there, even after I'm gone, you'll be right there, and whenever it's on, you'll be right there. I make it through the storm, cause you'll be right there X2 CHORUS

 

Vertaling

Ik wil geen vleugels, ik wil gewoon zien ??dat betekent een ??gevormd, de duivel kan er niet tussen komen. Voor echt, geef me dat ??of? dit. CHORUS Na al de pijn en tranen die ik voel ?, Ik ging nergens heen, ik ging nergens heen. Na alle leugens en manieren waarop ze probeerden me pijn, ik ging niet nergens, ik ging niet nergens. Ik ben door de pijn gegaan, door de strijd, door de regen, en heb de jungle gehaald, en ik ben er klaar voor. De zegeningen en de vervloekingen, de triomf en de mislukkingen, de lessen en het beste, moet nog worden gezien, en gebaseerd op wat ik heb meegemaakt, weet ik niet wat dat betekent, maar wat het ook wordt, het wordt goed, want ik ken God, en mij kennende, wordt het hood, want ik ga hard. CHORUS Let me walk you through the darkness, walk you to the light, walk you through the hardest, fights of your life, walk you to the good times, walk you through the struggle, ?walk you through? it all, just because I love you. Knuffel je als je me nodig hebt, opgeborgen als ik moet, leer je wat ik moet, de duivel's tryin om bij je te komen, dus ik moet laten grijpen, maar zelfs als hij dat doet ik zal er zijn, om te helpen, uit te halen ze gewoon omdat. CHORUS Before I was born, you was right there, even after I'm gone, you'll be right there, and whenever it's on, you'll be right there. I make it through the storm, cause you'll be right there X2 CHORUS