Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dmx Songtekst: pull it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dmx - pull it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pull it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dmx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dmx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pull it .

Origineel

[dogs barking] [cam'ron] Uh, let me tell you somethin Act your age, and I ain't even, matta fact, listen to me Let me tell you somethin Aaayyyyoooow! Don't make me come at y'all, y'all don't wanna brawl Make me run at y'all gun at y'all, take it all run it all Actually there's a front it all lemme talk to y'all Done it all y'all ain't even begun to ball Winter, spring, summer, fall The cream still stackin if the fiends still crackin You the same one cryin, for that billy jean jacket black fever Pussy ass, don't smoke no pot neither Mommy take care of your high fever neighborhood watch leader Close the drapes up, make the tape duct tape your face up I fuck wit more powder, then makeup get em laced up P doe, have a party for the brother 15 minutes, but I feel sorry for your mother I kill like the greats did Had a state bid for stashin little nate (he was only eight) but I hate kids I know all parents think they experts But yo my tec bursts is death spurts wet hearts and guess shirts, what! [dmx] Uh, uh, uh Rrrrrrrrrrrrrr! Aaayyyyoooow! lets get it on baby (what) cause I'm ready to start Take the locks of the cage cause I'm ready to bark And niggaz gonna know when it's on for the heart Niggaz gonna go when it's on motherfuckers mad trucks you know They feelin' it I'm flippin' it to niggaz Got them thinkin' that they real in it You hear that but don't go near that you better fear that You was the one that wanted to have the house wit the the pool right Where it at rrrrrrrrrrrrrr! don't make me bite you I used to fuck wit yo' sista don't make me fight You see how I play wit it but stay wit it I'm ok with it I'll do it, but he will be the nigga that they say did it What you don't know is gonna get you fucked up And when you don't roll it's gonna get you stuck up Niggaz want what (what), thats what I thought Dark man baby, x for short What, what, what, uh, what, what, uh, what, what Rrrrrrrrrrrrrrrrrr! Aaayyyyoooow! [dmx] runnin around niggaz like circles I hurt you "did I do that? " just like urkel I jerk you [cam] yo, aiyyo, it's harlem world ny yo what try yo luck But I know what niggaz won't know how you're stuck Body right beside your truck, what [dmx] but they're screamin' I'm screamin' but they're screamin' ice creamin They should have fuckin' known there was no such thing as an ice demon [cam] aiyyo, you dogs don't play wit me I'll beat yo' ass from a to z Bag you up like a & p dmx n' kfc [dmx] bench nigga I'm a bless niggaz wit my slugs stress niggaz I'm a wet niggaz wit my thugs [cam] yo, yo, aiyyo when niggaz like to act ain't no wonder I creep aiyyo don't make me put your ass nigga, under my feet [dmx] ha ha, hold me down baby bark at your dog Let me know if it's real walk in the fog [cam] and then we hit 'em [dmx] slap 'em [cam] click 'em [dmx] cap 'em [cam] stick 'em [dmx] tap 'em [both] motherfuckers all know how we have 'em, what! [dogs barking] [dmx] Where my dogs at? (what) Uh, where my dogs at? (what, uh) Uh, where my dogs at? (what) Cam, my nigga Aaayyyyoooow! [cam'ron] Dmx, cam'ron, def jam, untertainment, what Aaayyyyoooow!

 

Vertaling

[honden blaffen] [cam'ron] Uh, laat me je iets vertellen Gedraag je naar je leeftijd, en ik ben niet eens, matta feit, luister naar me Laat me je wat vertellen. Aaayyyyoooow! Laat me niet op jullie afkomen, jullie willen niet vechten Laat me op jullie afkomen, laat me op jullie afkomen, laat me op jullie afkomen Eigenlijk is er een front, lemme talk to y'all Ik heb het allemaal gedaan, jullie zijn nog niet eens begonnen met ballen Winter, lente, zomer, herfst The cream still stackin if the fiends still crackin Jij bent dezelfde die huilt, voor die billy jean jas zwarte koorts Pussy ass, don't smoke no pot neither Mama zorgt voor je hoge koorts buurtwacht leider Doe de gordijnen dicht, maak de tape duct tape je gezicht I fuck with more powder, then makeup get em laced up P Doe, geef een feestje voor je broer. 15 minuten, maar ik heb medelijden met je moeder. Ik moord zoals de groten deden Had een staatsbod voor het verstoppen van kleine Nate (hij was pas acht) maar ik haat kinderen ik weet dat alle ouders denken dat ze experts zijn Maar mijn tec bursts is death spurts wet hearts and guess shirts, what! Waar zijn mijn honden? Uh, uh, uh Rrrrrrrrrrrrrr! Aaayyyyoooow! Let's get it on baby (wat) cause I'm ready to start Take the locks of the cage cause I'm ready to bark En negers zullen weten wanneer het voor het hart is Negers zullen gaan als het aan is, klootzakken, gekke vrachtwagens weet je. Ze voelen het, ik geef het aan de negers. Got them thinkin' that they real in it Hoor je dat, maar kom er niet bij in de buurt, daar kun je maar beter bang voor zijn Jij was degene die het huis met het zwembad wilde hebben. Waar is het? Laat me je niet bijten. Ik neukte vroeger met je zusje, laat me niet vechten. Je ziet hoe ik ermee speel, maar ermee blijf, ik ben er oké mee Ik doe het, maar hij zal de neger zijn waarvan ze zeggen dat hij het deed. Wat je niet weet, zal je naar de kloten helpen En als je niet rolt, kom je vast te zitten Niggaz willen wat (wat), dat is wat ik dacht Dark man baby, x for short Wat, wat, wat, uh, wat, wat, uh, wat, wat Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Aaayyyyoooow! [dmx] runnin around niggaz like circles I hurt you "deed ik dat? " net als urkel ruk ik je yo, aiyyo, it's harlem world ny yo what try yo luck But I know what niggaz won't know how you're stuck Body right beside your truck, what [dmx] but they're screamin' I'm screamin' but they're screamin' ice creamin Ze hadden verdomme moeten weten dat er niet zoiets bestond als een ijsdemon. aiyyo, jullie honden spelen niet met mij ik sla jullie van a tot z in elkaar Ik sla je in elkaar als een dmx en kfc. [dmx] bank nigga ik ben een zegen niggaz met mijn slakken stress niggaz I'm a wet niggaz with my thugs yo, yo, aiyyo when niggaz like to act ain't no wonder I creep aiyyo don't make me put your ass nigga, under my feet ha ha, hou me vast baby blaf tegen je hond Let me know if it's real walk in the fog and then we hit 'em slap 'em click 'em cap 'em Steek 'em Tik erop. De klootzakken weten allemaal hoe we ze hebben, wat! [dogs barking] [dmx] Waar zijn mijn honden? (wat) Uh, waar zijn mijn honden? (wat, uh) Uh, waar zijn mijn honden? (wat) Cam, my nigga Aaayyyyoooow! [cam'ron] Dmx, cam'ron, def jam, untertainment, wat Aaayyyyoooow!