Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doc walker Songtekst: forgive me for giving a damn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doc walker - forgive me for giving a damn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forgive me for giving a damn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doc walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doc walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forgive me for giving a damn .

Origineel

I was the one Who was undone till you picked me up So, how did you fall so far from it all? Thought you were my rock So, why do you push me away? I'm not gonna stand here and watch you go down I love you too much, no, I won't let you drown And it just comes with being the man that I am So forgive me, forgive me for giving a damn Listen to me, I can't compete with this trip you're on And if you decide to take that ride, I won't come along 'Cause I know just where it leads I'm not gonna stand here and watch you go down I love you too much, no, I won't let you drown And it just comes with being the man that I am So forgive me, forgive me for giving a damn I know you're scared and you just wanna run 'Cause I've been there I know where you're coming from I'm not gonna stand here and watch you go down I love you too much, no, I won't let you drown And it just comes with being the man that I am So forgive me, forgive me for giving a damn Forgive me for giving a damn

 

Vertaling

Ik was degene die er niet meer was tot jij me oppakte Dus, hoe ben je zo ver van alles gevallen? Ik dacht dat je mijn rots was Dus, waarom duw je me weg? Ik ga hier niet staan kijken hoe je ten onder gaat Ik hou te veel van je, nee, ik laat je niet verdrinken En het hoort er gewoon bij de man te zijn die ik ben Dus vergeef me, vergeef me dat ik er iets om geef Luister naar me, ik kan niet concurreren met deze reis die je maakt En als je besluit die rit te maken, ga ik niet mee Want ik weet precies waar het heen leidt Ik ga hier niet staan kijken hoe jij ten onder gaat Ik hou te veel van je, nee, ik laat je niet verdrinken En het hoort er gewoon bij de man te zijn die ik ben Dus vergeef me, vergeef me dat ik er iets om geef Ik weet dat je bang bent en dat je wilt vluchten 'Cause I've been there Ik weet waar je vandaan komt. Ik ga hier niet staan kijken hoe je ten onder gaat Ik hou te veel van je, nee, ik laat je niet verdrinken En het hoort er gewoon bij de man te zijn die ik ben Dus vergeef me, vergeef me dat ik er iets om geef Vergeef me dat ik er om geef