Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doc walker Songtekst: that s all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doc walker - that s all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doc walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doc walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s all .

Origineel

Just as I thought it was going alright I find out I'm wrong, when I thought I was right s'always the same, it's just a shame, that's all I could say day, you'd say night tell me black when I know that it's white s'always the same, it's just a shame, that's all I could leave but I won't go though my heart might tell me so I can't feel a thing from my head down to my toes so why does it always seem to be me looking at you, you looking at me s'always the same, it's just a shame, that's all Turning me on, turning me off making me feel like I want too much living with you's just putting me through it all of the time running around, staying out all night taking it all instead of taking one bite living with you's just putting me through it all of the time I could leave but I won't go it'd be easier I know I can't feel a thing from my head down to my toes but why does it always seem to be me looking at you, you looking at me s'always the same, just a shame, that's all But I love you more than I wanted to there's no point in trying to pretend there's been no-one who makes me feel like you do say we'll be together till the end (instrumental) I could leave but I won't go it'd be easier I know I can't feel a thing from my head down to my toes so why does it always seem to be me looking at you, you looking at me s'always the same, just a shame, that's all running around, staying out all night taking it all instead of taking one bite living with you's just putting me through it all of the time Just as I thought it was going alright I find out I'm wrong when I thought I was right s'always the same, just a shame, that's all (x3)

 

Vertaling

Net toen ik dacht dat het goed ging ontdek ik dat ik het mis heb, terwijl ik dacht dat ik gelijk had het is altijd hetzelfde, het is gewoon een schande, dat is alles I could say day, you'd say night tell me black when I know that it's white het is altijd hetzelfde, het is gewoon een schande, dat is alles Ik kan weggaan maar ik ga niet hoewel mijn hart het me misschien zegt Ik kan niets voelen van mijn hoofd tot aan mijn tenen dus waarom lijkt het altijd ik kijk naar jou, jij kijkt naar mij s'always the same, it's just a shame, that's all Turning me on, turning me off Het laat me voelen alsof ik te veel wil. leven met jou is me er de hele tijd doorheen slepen rondrennen, de hele nacht wegblijven alles nemen in plaats van een hap te nemen leven met jou is me er de hele tijd doorheen slepen I could leave but I won't go het zou makkelijker zijn weet ik Ik voel niets meer van mijn hoofd tot aan mijn tenen maar waarom lijkt het altijd ik kijk naar jou, jij kijkt naar mij het is altijd hetzelfde, gewoon jammer, dat is alles Maar ik hou van je. meer dan ik wilde het heeft geen zin om te doen alsof er is niemand geweest die me laat voelen zoals jij doet say we'll be together till the end (instrumentaal) I could leave but I won't go it'd be easier I know Ik kan niets voelen van mijn hoofd tot aan mijn tenen so why does it always seem to be ik kijk naar jou, jij kijkt naar mij het is altijd hetzelfde, gewoon een schande, dat is alles rondrennen, de hele nacht wegblijven alles nemen in plaats van een hap te nemen leven met jou is me er de hele tijd doorheen slepen Net als ik dacht dat het goed ging ontdek ik dat ik het mis heb, terwijl ik dacht dat ik gelijk had het is altijd hetzelfde, gewoon jammer, dat is alles (x3)