Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doc watson Songtekst: way downtown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doc watson - way downtown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van way downtown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doc watson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doc watson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals way downtown .

Origineel

Way downtown just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail It was late last night when Willie came home I heard him a-rapping on the door He's a-slipping and a-sliding with his new shoes on Mamma said Willie don't you rap no more Way downtown just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail (break) I wish I was over at my sweet Sally's house Sittin' in that big armed chair One arm around this old guitar And the other one around my dear Way down town just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail (break) Now, its one old shirt is all that I got And a dollar is all that I crave I brought nothing with me into this old world Ain't gonna take nothing to my grave Way down town just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail

 

Vertaling

In de binnenstad, gewoon aan het dollen. Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail Het was gisteravond laat toen Willie thuiskwam I heard him a-rapping on the door Hij gleed en gleed met zijn nieuwe schoenen aan Mamma zei Willie, niet meer rappen. In de stad ben je gewoon aan het dollen. Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail (break) I wish I was over at my sweet Sally's house Sittin' in that big armed chair One arm around this old guitar And the other one around my dear Way down town just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail (break) Nu, een oud shirt is alles wat ik heb En een dollar is alles waar ik naar hunker I brought nothing with me into this old world Ik neem niets mee naar mijn graf Way down town just foolin' around Took me to the jail It's oh me and it's oh my No one to go my bail