Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dog eat dog Songtekst: buggin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dog eat dog - buggin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buggin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dog eat dog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dog eat dog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buggin .

Origineel

Maybe I fly too much Maybe you're high too much I don't know, but I know That I'm buggin' Maybe I think too much Think maybe you're out of touch I don't know, but I know That I'm buggin' On and on and on it goes Where it stops nobody knows Round and round and round again It feels like this will never end Maybe I bitch too much Shut the fzzuck up I don't know, but I know That I'm bugging Maybe I smoke too much Please put out that butt I don't know, but I know That I'm bugging I'm buggin'

 

Vertaling

Misschien vlieg ik te veel Misschien ben je te high Ik weet het niet, maar ik weet That I'm buggin' Misschien denk ik te veel Misschien denk ik dat je geen contact meer hebt Ik weet het niet, maar ik weet That I'm buggin' On and on and on it goes Where it stops nobody knows Rond en rond en weer rond Het voelt alsof dit nooit zal eindigen Misschien zeur ik te veel Hou verdomme je kop Ik weet het niet, maar ik weet dat ik ziek ben Misschien rook ik te veel Doe alsjeblieft die peuk uit Ik weet het niet, maar ik weet That I'm bugging I'm buggin'