Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dog fashion disco Songtekst: pervert

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dog fashion disco - pervert ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pervert? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dog fashion disco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dog fashion disco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pervert .

Origineel

Well i hear your on top again wet and speading wide for a dead man filling your hole with anything you can i'll succumb to temptation and take the fruit from the snake while i'm cursing the world through a prism of hate bacause pussy galore is always what you promised me you went and tained my kotex fantasy wine and friction will nourish misanthropy or at least until i get to the pharmacy i can't help myself i want it all i want more so you can be the martyr and i'll be the whore send me down on my knees i'll writhe on the floor i'm begging you please give me more, give me more behind the camera's eye is a pervert and a peddler of smut where sin is glorified in motion pictures staring kaka and vomit

 

Vertaling

Nou ik hoor dat je weer aan de top bent. nat en wijd voor een dode man je gat vullen met wat je maar kan Ik zal bezwijken voor de verleiding en het fruit van de slang nemen. terwijl ik de wereld vervloek door een prisma van haat want poesjes in overvloed is altijd wat je me beloofde Je ging en onderhield mijn Kotex fantasie. wijn en wrijving zullen misantropie voeden of tenminste tot ik bij de apotheek ben. ik kan mezelf niet helpen ik wil het allemaal ik wil meer zodat jij de martelaar kan zijn en ik de hoer. Stuur me op mijn knieën. Ik zal kronkelen op de vloer. Ik smeek je, geef me meer, geef me meer. Achter het oog van de camera staat een pervert en een venter van vuiligheid waar zonde wordt verheerlijkt in bewegende beelden die kaka en braaksel staren