Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dogwood Songtekst: do or die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dogwood - do or die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do or die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dogwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dogwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do or die .

Origineel

I killed the Son of God today I built the cross where He was slain My sins, the hands that held the hammer That drove the nails through His skin Someday I win I want to make it up, I want to die to myself for You It makes me fall apart When I think of all that You went through I owe my all to You (I owe my all to You) Because when it came to do or die You died for me Though I would be nothing perfect For human eyes to see My hands are Yours for works My eyes will seek until I've found You My legs will walk the earth Until You tell me my work is through I want to make it up I want to die to myself for You (You are the one that I love) I owe my all to You (I owe my all to You) Because when it came to do or die You died for me Though I would be nothing perfect For human eyes to see I met the Son of God today He said, "I forgive you for My pain" He took my sin that held the hammer That drove the nails through His skin He said I win Because when it came to do or die You died for me Though I would be nothing perfect For human eyes to see But I'm a new creation through You Created for You by You So make me worth Your while Put me to use

 

Vertaling

Ik doodde de Zoon van God vandaag Ik bouwde het kruis waar Hij werd gedood Mijn zonden, de handen die de hamer vasthielden die de spijkers door Zijn huid dreven Op een dag win ik Ik wil het goedmaken, ik wil sterven aan mezelf voor U Het maakt me kapot Als ik denk aan alles wat U heeft doorstaan Ik heb alles aan U te danken (Ik heb alles aan U te danken) Want toen het op doen of sterven aankwam bent U voor mij gestorven Hoewel ik niet perfect zou zijn voor menselijke ogen om te zien Mijn handen zijn van U om te werken Mijn ogen zullen zoeken tot ik U gevonden heb Mijn benen zullen de aarde bewandelen Tot U mij zegt dat mijn werk gedaan is Ik wil het goedmaken Ik wil sterven aan mezelf voor jou (U bent degene die ik liefheb) Ik heb alles aan U te danken (ik heb alles aan jou te danken) Want toen het op doen of sterven aankwam stierf jij voor mij Hoewel ik niet perfect zou zijn voor menselijke ogen om te zien Ik ontmoette de Zoon van God vandaag Hij zei, "Ik vergeef je voor mijn pijn" Hij nam mijn zonde die de hamer vasthield die de spijkers door Zijn huid dreef Hij zei: Ik win. Want toen het op doen of sterven aankwam Je stierf voor mij Hoewel ik niet perfect zou zijn voor menselijke ogen om te zien Maar ik ben een nieuwe schepping door U Geschapen voor U door U Dus maak me de moeite waard Gebruik me