Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dollshead Songtekst: letting me die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dollshead - letting me die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van letting me die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dollshead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dollshead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals letting me die .

Origineel

Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day Today I woke up yesterday Who put the money in my cup Why do we make the same mistakes Are you woman enough to shut me up Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day There's no way in, there's no way out You touch the mirror with your mouth Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day Here in ray realm you can't erase me De-face or waste or just replace me Separate my words into your senses Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day

 

Vertaling

Nobody's getting me high Laat me gewoon mijn eigen gang gaan Somebody's letting me die Bring me down another day Vandaag werd ik gisteren wakker Who put the money in my cup Waarom maken we dezelfde fouten Ben je vrouw genoeg om me te laten zwijgen Nobody's getting me high Laat me gewoon mijn eigen weg gaan Somebody's letting me die Bring me down another day There's no way in, there's no way out Je raakt de spiegel aan met je mond Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day Hier in ray realm you can't erase me Ontdoe me van mijn gezicht, verspil me of vervang me gewoon Scheid mijn woorden in je zintuigen Nobody's getting me high Laat me gewoon mijn eigen weg gaan Iemand laat me sterven Breng me nog een dag naar beneden Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Breng me nog een dag naar beneden Nobody's getting me high Just let me get my own way Somebody's letting me die Bring me down another day