Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: all i need is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - all i need is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i need is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i need is you .

Origineel

Find the loneliest girl in a thousand find the saddest eyes you've ever seen Find someone who's always longing for you find that man and you found me And all I need is you all I want is you to give my loving to all I need is you Find a man who wakes up every morning and lives in a world of make believe Find someone who's arms are aching for you you find that girl and you found me And all I need is you all I want is you to give my loving to all I need is you You're with me now so let the world forsake us I've found my heaven here within your arms And nothing in this world can separate us you're all I ever wanted all along And all I need is you all I want is you to give my loving to all I need is you

 

Vertaling

Vind het eenzaamste meisje uit duizenden Vind de droevigste ogen die je ooit hebt gezien Vind iemand die altijd naar je verlangt vind die man en je hebt mij gevonden En alles wat ik nodig heb ben jij alles wat ik wil ben jij om mijn liefde aan te geven alles wat ik nodig heb ben jij Vind een man die elke ochtend wakker wordt en leeft in een wereld van doen alsof vind iemand wiens armen smachten naar jou vind dat meisje en je hebt mij gevonden En alles wat ik nodig heb ben jij alles wat ik wil ben jij om mijn liefde aan te geven alles wat ik nodig heb ben jij Je bent nu bij me dus laat de wereld ons in de steek Ik heb mijn hemel hier in jouw armen gevonden En niets in deze wereld kan ons scheiden jij bent alles wat ik altijd al wilde En alles wat ik nodig heb ben jij alles wat ik wil ben jij om mijn liefde aan te geven alles wat ik nodig heb ben jij