Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: anything s better than nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - anything s better than nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anything s better than nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anything s better than nothing .

Origineel

Friends ask how I'll get along without you they say it's so sad we're apart I have to agree that I don't seem like me I'm havin' a ball with my heart Anything's better than nothing nothing's not too much to lose Anything's better than nothing nothing's what I have with you I've got to admit that it hurts me I don't like to fight or to fuss But now you and me are just happy we're free and everyone's crying but us Anything's better than nothing... It really must be disappointment to see love and dream turn to smoke I can't blame my friends when their teardrops begin I once thought that love made a home Anything's better than nothing... Nothing's what I have with you...

 

Vertaling

Vrienden vragen hoe ik zonder jou verder kan ze zeggen dat het zo triest is dat we uit elkaar zijn ik moet toegeven dat ik niet mezelf lijk ik heb een bal met mijn hart Alles is beter dan niets niets is niet te veel om te verliezen Alles is beter dan niets, niets is wat ik met jou heb ik moet toegeven dat het me pijn doet ik hou niet van ruzie of gedoe Maar nu zijn jij en ik gewoon blij dat we vrij zijn en iedereen huilt behalve wij Alles is beter dan niets... Het moet echt een teleurstelling zijn om liefde en dromen in rook te zien opgaan. Ik kan het mijn vrienden niet kwalijk nemen als hun tranen beginnen Ik dacht eens dat liefde een thuis maakte Alles is beter dan niets... Niets is wat ik met jou heb...