Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: as soon as i touched him

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - as soon as i touched him ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as soon as i touched him? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as soon as i touched him .

Origineel

[Verse 1] He came to me like a bright idea Shining like the sun And the way his eyes burned into mine I knew he must be the one Oh, he drew me in like a magnet does So I couldn't pull away But the kind of lovin' that I gave to him I'm not ashamed to say [Chorus] Oh, as soon as I touched him Soon as I touched him I felt like a woman And the feelin' made me close my eyes Soon as I touched him I was born again And I heard myself cryin' Like a newborn baby cries [Verse 2] He told me what I meant to him Swore that I was sent to him All my lovin' went to him Now he's gone, oh he's gone Now I hide myself from the light of day So no one else can see A part of him that I can't forget That's growin' deep inside of me [Chorus] Oh, as soon as I touched him Soon as I touched him I felt like a woman And the feelin' made me close my eyes Soon as I touched him I was born again Anf I heard myself cryin' Like our newborn baby cries Soon as I touched him As soon as I touched him I felt like a woman And the feelin' made me close my eyes Soon as I touched him As soon as I touched him An' I heard myself cryin' Like a newborn baby cries

 

Vertaling

[Vers 1] Hij kwam naar me toe als een helder idee Shining like the sun En de manier waarop zijn ogen in de mijne brandden I knew he must be the one Oh, hij trok me aan zoals een magneet dat doet So I couldn't pull away But the kind of lovin' that I gave to him Ik schaam me niet om te zeggen [refrein] Oh, zodra ik hem aanraakte Zodra ik hem aanraakte voelde ik me als een vrouw En het gevoel deed me mijn ogen sluiten Zodra ik hem aanraakte werd ik opnieuw geboren And I heard myself cryin' Zoals een pasgeboren baby huilt [Verse 2] Hij vertelde me wat ik voor hem betekende Zwoer dat ik naar hem gezonden was All my lovin' went to him Nu is hij weg, oh hij is weg Now I hide myself from the light of day Zodat niemand anders kan zien Een deel van hem dat ik niet kan vergeten That's growin' deep inside of me [refrein] Oh, zodra ik hem aanraakte Zodra ik hem aanraakte voelde ik me als een vrouw And the feelin' made me close my eyes Zodra ik hem aanraakte werd ik opnieuw geboren En ik hoorde mezelf huilen Zoals onze pasgeboren baby huilt Zodra ik hem aanraakte Zodra ik hem aanraakte voelde ik me als een vrouw And the feelin' made me close my eyes Zodra ik hem aanraakte Zodra ik hem aanraakte En ik hoorde mezelf huilen Zoals een pasgeboren baby huilt