Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: falling out of love with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - falling out of love with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling out of love with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling out of love with me .

Origineel

The hardest thing I've ever done Or that I'll ever do Was to just walk off and leave you But I knew I had to leave you 'Cause I couldn't stay to watch you Falling out of love with me The worst pain that I've ever known Or that I'll ever know Was to see your love a-dying And to have to watch it dying And I couldn't stand to watch you Falling out of love with me It's hurting now, but still it's better I left while love was still alive It was dying and I'd rather I didn't have to watch it die The deepest hurt I've ever felt Or that I'll ever feel Was to know that I was losin' And I tried, but I kept losin' And I couldn't stand to watch you Falling out of love with me The loneliest I've ever been Or that I'll ever be Is now that I'm without you And I feel so lost without you But I couldn't stand to watch you Falling out of love with me I'm crying now, but still it's better I left while love was still alive It was dying and I'd rather I didn't have to watch it die

 

Vertaling

Het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan Of dat ik ooit zal doen was om gewoon weg te lopen en je te verlaten Maar ik wist dat ik je moest verlaten Want ik kon niet blijven om je te zien Dat je niet meer verliefd op me bent De ergste pijn die ik ooit heb gekend Of die ik ooit zal kennen was om je liefde te zien sterven En het te moeten zien sterven En ik kon er niet tegen om je te zien Dat je niet meer verliefd op me bent Het doet pijn nu, maar toch is het beter Ik vertrok toen de liefde nog leefde Het was stervende en ik had liever dat ik het niet hoefde te zien sterven. De diepste pijn die ik ooit heb gevoeld Of die ik ooit zal voelen was te weten dat ik aan het verliezen was En ik probeerde het, maar ik bleef verliezen En ik kon het niet aanzien hoe jij Dat je niet meer verliefd op me was De eenzaamste die ik ooit ben geweest Or that I'll ever be Is nu dat ik zonder jou ben En ik voel me zo verloren zonder jou Maar ik kon er niet tegen om je te zien Dat je niet meer verliefd op me bent Ik huil nu, maar toch is het beter Ik vertrok toen de liefde nog leefde Het was stervende en ik had liever dat ik het niet hoefde te zien sterven