Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: fire’s still burning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - fire’s still burning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire’s still burning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire’s still burning .

Origineel

Familiar sounds tell me it's morning The night has been so dark and long Each night without you just gets longer While this torch I still carry just burns stronger I know I never will stop loving you My tears just can't put out the flame Or drown my hopes of your returning Because baby, the fire's still burning Wherever you are I hope you're happy Although your love for me has died But if you ever need or want me I'll take you back any time I know I never will stop loving you My tears just can't put out this flame Or drown my hopes of your returning 'Cause baby, the fire's still burning Yes baby, the fire's still burning

 

Vertaling

Vertrouwde geluiden vertellen me dat het ochtend is De nacht is zo donker en lang geweest Elke nacht zonder jou wordt langer Terwijl deze fakkel die ik nog steeds draag, sterker brandt Ik weet dat ik nooit zal ophouden van je te houden Mijn tranen kunnen de vlam niet doven Of mijn hoop op jouw terugkeer verdrinken Want schat, het vuur brandt nog steeds Waar je ook bent, ik hoop dat je gelukkig bent Ook al is je liefde voor mij gestorven Maar als je me ooit nodig hebt of wilt Ik zal je altijd terugnemen Ik weet dat ik nooit zal stoppen van je te houden Mijn tranen kunnen deze vlam niet doven Of mijn hoop verdrinken dat je terugkomt 'Cause baby, the fire's still burning Ja schat, het vuur brandt nog steeds