Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: i am ready

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - i am ready ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am ready? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am ready .

Origineel

[Verse 1] I am ready Oh, my children When Jesus knocks at my door I'll be there come morning Don't weep for me I'll be with my Lord [Verse 2] There's my bible on the table Read it to me once more I can hear God's heavenly angels Singing me on through heaven's door [Verse 3] Hallelujah Lord I am ready No more sorrow Hallelujah, yes I am ready, I am ready I am ready to go [Verse 4] Oh, Hosanna Take my hand now Lead me to the promised land now I am ready, I am ready Hallelujah, I am ready to go Oh, Hosanna I am ready to go I can hear God's heavenly angels Singing me on through heaven's door Singing me on through heaven's door And I am ready

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ben klaar Oh, mijn kinderen Als Jezus aan mijn deur klopt zal ik er zijn in de morgen Huil niet om mij Ik zal bij mijn Heer zijn [Vers 2] Daar ligt mijn bijbel op de tafel Lees het me nog eens voor Ik kan Gods hemelse engelen horen Mij zingend door de hemelpoort [Vers 3] Hallelujah Heer Ik ben klaar Geen verdriet meer Hallelujah, ja Ik ben klaar, ik ben klaar Ik ben klaar om te gaan [Vers 4] Oh, Hosanna Neem nu mijn hand Leid mij nu naar het beloofde land Ik ben klaar, ik ben klaar Hallelujah, ik ben klaar om te gaan Oh, Hosanna Ik ben klaar om te gaan Ik kan Gods hemelse engelen horen Zingend door de hemelpoort Zingend door de hemelpoort En ik ben er klaar voor