Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: i don't want you around me anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - i don't want you around me anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't want you around me anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't want you around me anymore .

Origineel

You think you're so smart you think that you'd throw my heart Don't at your feet every time that you walk by But I, I got news for you cause I don't care for you and I don't care honey if you love me or not If you were half as smart as you think you are The world would be a-standing at your door But I, I won't be there cause I no longer care and I don't want you around me anymore Because you can't have your way you tell me every day I should grow up stop acting like a child But I, I think its you that's got some growing to do And honey I think its gonna take you quite a while If you were half as smart as you think you are The world would be a-standing at your door But I, I won't be there cause I no longer care and I don't want you around me anymore

 

Vertaling

Je denkt dat je zo slim bent dat je denkt dat je mijn hart zou gooien Niet aan je voeten elke keer dat je voorbij loopt Maar ik, ik heb nieuws voor je want ik geef niet om je en Het kan me niet schelen of je van me houdt of niet. Als je half zo slim was als je denkt dat je bent zou de wereld voor je deur staan. Maar ik, ik zal er niet zijn want ik geef er niet meer om en ik wil je niet meer om me heen Omdat je niet je zin kan krijgen, zeg je me elke dag. Ik moet volwassen worden en me niet meer als een kind gedragen. Maar ik, ik denk dat jij degene bent die moet groeien En schat, ik denk dat het je een tijdje zal kosten Als je half zo slim was als je denkt dat je bent zou de wereld voor je deur staan Maar ik, ik zal er niet zijn want ik geef er niet meer om en ik wil je niet meer om me heen