Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: milwaukee here i come

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - milwaukee here i come ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van milwaukee here i come? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals milwaukee here i come .

Origineel

(Lee Fikes) I'm gonna get on that old turnpike and I'm gonna ride I'm gonna leave this town 'til you decide Which one you want the most, them Opery stars or me Milwaukee here I come from Nashville, Tennessee Milwaukee's where we were before we came here Working in a brewery, making the finest beer She came to me on a payday night, said "Let's go to Tennessee," so we came down to Nashville to the Grand Ole Opery We turned on the TV, Porter Wagoner was singing loud I said that's the man for me, I love him, there's no doubt I'm leaving now see if I can find out where he's at And if I can't find him, I'll settle for that bluegrass Lester Flatt

 

Vertaling

(Lee Fikes) Ik ga op die oude tolweg en ik ga rijden Ik verlaat deze stad tot jij beslist Wie wil je het liefst, de Opery sterren of mij Milwaukee hier kom ik van Nashville, Tennessee Milwaukee is waar we waren voordat we hier kwamen Werken in een brouwerij, het beste bier maken. Ze kwam naar me toe op een betaaldag avond, zei "Laten we naar Tennessee gaan," dus gingen we naar Nashville naar de Grand Ole Opery We zetten de tv aan, Porter Wagoner zong luid Ik zei dat is de man voor mij, Ik hou van hem, er is geen twijfel Ik ga nu kijken of ik kan vinden waar hij is En als ik hem niet kan vinden, neem ik genoegen met die bluegrass Lester Flatt