Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: oh, he’s everywhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - oh, he’s everywhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, he’s everywhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, he’s everywhere .

Origineel

[Verse 1] He walks in my mind like a shadow Someone speaks his name and he appears I can see his face in total darkness Oh, he's everywhere [Chorus] He left a memory that lives with me A memory of how it used to be And I remember all the things we used to share Oh, he's everywhere [Verse 2] He waits in the corners of my mind And in the stillness of the night, he walks around Sometimes his memory's so real I think he's really there Oh, he's everywhere [Chorus] He left a memory that lives with me A memory of how it used to be I remember all the things we used to share Oh, he's everywhere Oh, he's everywhere

 

Vertaling

[Verse 1] Hij wandelt in mijn gedachten als een schaduw Iemand spreekt zijn naam en hij verschijnt Ik kan zijn gezicht zien in totale duisternis Oh, hij is overal [refrein] Hij liet een herinnering achter die bij mij leeft Een herinnering aan hoe het vroeger was En ik herinner me alle dingen die we deelden Oh, hij is overal [Verse 2] Hij wacht in de hoeken van mijn gedachten And in the stillness of the night, he walks around Soms is zijn herinnering zo echt dat ik denk dat hij er echt is Oh, hij is overal [refrein] Hij liet een herinnering achter die bij mij leeft Een herinnering aan hoe het vroeger was Ik herinner me alle dingen die we deelden Oh, hij is overal Oh, hij is overal