Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: on and on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - on and on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on and on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on and on .

Origineel

How long will you love me how long will you stay by my side Will it be for a lifetime or just for a while From now on yes on and on If you will love and stand by me I'll give all my love to you That's the way that it will be from now on yes on and on From now on yes on and on from now on yes on and on Love for each other that will stand the test of time From now on on and on I'll stand by you right or wrong then we'll always be as one Like the robin needs his song I need you from now on Like the rose loves the vine like the poem needs to rhyme My love is yours and yours is mine from now on on and on From now on yes on and on... From now on on and on

 

Vertaling

Hoe lang zul je van me houden hoe lang zul je aan mijn zijde blijven Zal het voor het leven zijn of slechts voor een tijdje Van nu af aan, ja, steeds maar weer Als je van me houdt en me bijstaat zal ik al mijn liefde aan je geven Zo zal het zijn vanaf nu ja verder en verder Van nu af aan, ja, ja, ja, en nog eens ja, en nog eens ja Liefde voor elkaar die de tand des tijds zal doorstaan Van nu af aan, ja, ja, ja, en Ik zal naast je staan goed of fout dan zullen we altijd één zijn Zoals het roodborstje zijn lied nodig heeft, zo heb ik jou vanaf nu nodig Zoals de roos van de wijnstok houdt zoals het gedicht moet rijmen Mijn liefde is de jouwe en de jouwe is de mijne vanaf nu verder en verder Van nu af aan ja, op en op... Vanaf nu verder en verder