Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: sweet agony

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - sweet agony ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet agony? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet agony .

Origineel

Well, I heard about it That kind of need that keeps a person sleepless All that dreaming just the same And I read about it I've just decide if someone leaves you breathless But I never felt that way now I feel It I'm not so sure I like it But I feel it consume it be And it's agony, sweet agony I ain't for you, I beg for you to set me free From this agony, sweet agony Oh, what if I take control so easily Sweet agony, sweet agony, sweet agony If you had it planned out to give yourself halfway And leave me wanting more right here on the brink Well, your time just ran out I've got to hide it all What are you waiting for I'm too afraid to think what this thing is I'm not so sure I like it that expenses just killing me And it's agony, sweet agony I ain't for you, I beg for you to set me free From this agony, sweet agony Oh, what if I take control so easily Sweet agony, sweet agony, sweet agony I want the real thing tired of daydreams And don't you tease me anymore You've got the real thing to keep me waiting I never felt like this before And it's agony, sweet agony I ain't for you, I beg for you to set me free From this agony, sweet agony Oh, what if I take control so easily Sweet agony, sweet agony I ain't for you, I beg for you to set me free From this agony, sweet agony Oh, what if I take control so easily Oh, it's agony, sweet agony I ain't for you

 

Vertaling

Nou, ik heb erover gehoord Dat soort behoefte dat een persoon slapeloos houdt Al dat dromen maar En ik heb erover gelezen Ik heb net besloten of iemand je ademloos achterlaat Maar ik heb me nooit zo gevoeld, nu voel ik het Ik weet niet of ik het leuk vind. But I feel it consume it be En het is een kwelling, een zoete kwelling Ik ben voor jou, ik smeek je om me te bevrijden Van deze lijdensweg, lieve lijdensweg Oh, wat als ik zo makkelijk de controle neem Zoete lijdensweg, zoete lijdensweg, zoete lijdensweg Als je het gepland had om jezelf halverwege te geven En me achter te laten met het verlangen naar meer, hier op de rand Nou, je tijd is net om, ik moet het allemaal verbergen Waar wacht je op? Ik ben te bang om te denken wat dit ding is. Ik weet niet zeker of ik het leuk vind, die uitgaven doden me gewoon And it's agony, sweet agony Ik ben niet voor jou, Ik smeek je me te bevrijden From this agony, sweet agony Oh, wat als ik zo makkelijk de controle neem Zoete lijdensweg, zoete lijdensweg, zoete lijdensweg Ik wil het echte werk, moe van dagdromen En plaag me niet meer Je hebt het echte ding om me te laten wachten Ik heb me nog nooit zo gevoeld And it's agony, sweet agony Ik ben niet voor jou, Ik smeek je om me te bevrijden From this agony, sweet agony Oh, wat als ik zo makkelijk de controle neem Zoete lijdensweg, zoete lijdensweg Ik ben niet voor jou, ik smeek je me te bevrijden From this agony, sweet agony Oh, wat als ik zo makkelijk de controle overneem Oh, het is doodsangst, zoete doodsangst Ik ben niet voor jou