Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: the moon, the stars and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - the moon, the stars and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the moon, the stars and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the moon, the stars and me .

Origineel

Tonight I feel a chill in the air As cold as that look on your face I hear what you're saying but coming from you Goodbye seems so out of place Now how can you stand there and honestly say There never wee any real promises made [Chorus:] The moon is my witness The stars will agree They all heard you promise You'd always love me I know that it's true But it's hard to believe You lied to the moon The stars and me And what about all of those warm tender nights Did they mean nothing to you And where are the feelings I thought that we shared Or have you forgotten them too Did you think I could just put your memory behind When your words are still so very clear in my mind Chorus: The moon is my witness The stars will agree They all heard you promise You'd always love me I know that it's true But it's hard to believe You lied to the moon The stars and me The moon is my witness The stars will agree They all heard you promise You'd always love me I know that it's true But it's hard to believe You lied to the moon The stars and me I know that it's true But it's hard to believe You lied to the moon The stars and me You lied

 

Vertaling

Vannacht voel ik een kilte in de lucht Zo koud als die blik op je gezicht Ik hoor wat je zegt, maar als het van jou komt Vaarwel lijkt zo misplaatst Hoe kun je daar staan en eerlijk zeggen Er zijn nooit echte beloftes gemaakt [Refrein:] de maan is mijn getuige De sterren zullen het ermee eens zijn Ze hebben je allemaal horen beloven dat je altijd van me zou houden Ik weet dat het waar is Maar het is moeilijk te geloven Je loog tegen de maan De sterren en mij En wat met al die warme tedere nachten Betekenden die niets voor jou En waar zijn de gevoelens die ik dacht dat we deelden Of ben je die ook vergeten Dacht je dat ik je herinnering zomaar achter me kon laten Terwijl jouw woorden nog zo duidelijk in mijn gedachten zijn Refrein: The moon is my witness The stars will agree Ze hebben je allemaal horen beloven dat je altijd van me zou houden Ik weet dat het waar is Maar het is moeilijk te geloven Je loog tegen de maan De sterren en mij De maan is mijn getuige De sterren zullen het ermee eens zijn Ze hebben je allemaal horen beloven dat je altijd van me zou houden Ik weet dat het waar is Maar het is moeilijk te geloven Je loog tegen de maan De sterren en mij Ik weet dat het waar is Maar het is moeilijk te geloven Je loog tegen de maan De sterren en mij Je hebt gelogen.