Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there .

Origineel

There is a place where the sun's always glowing Take me there, won't you take me there? Meadows grow green near the streams gently flowing Take me there, won't you take me there? A city of riches beyond comprehension Take me there, won't you take me there? Streets of gold, gates of pearl, brilliant mansions Take me there, won't you take me there? Take me and show me this rare place you speak of Take me there, won't you take me there? To this land of plenty where there is complete love Take me there, won't you take me there? At the foot of the throne the kingdom rejoices Take me there, won't you take me there? Angels are singing His praise with their voices Hallelujah, hallelujah take me there Peace, joy and love linger on through the ages Take me there, won't you take me there? Lambs lay with lions and lions with babies Take me there, won't you take me there? Take me and show me this rare place you speak of Take me there, won't you take me there? To this land of plenty where there is complete love Take me there, won't you take me there? But there is a church where they teach all about it Take me there, I will walk with you there And there is a book, we must not be without it Take me there, I will read with you there And there is an altar where sins are forgiven Take me there, yes I'll kneel with you there We'll find there the God of Eternal Living Take me there, He will take you there He'll take you there, He'll take you there He will take you there There ain't no sorrow and no heartache there There is no crying and no dying there Won't you take me there? Hallelujah won't you take me there? Hallelujah won't you take me there? Take me there, Hallelujah Won't you take take me there? Won't you take me there? Hallelujah hallelujah won't you take me there? Lord, I want to go home Take me there

 

Vertaling

Er is een plaats waar de zon altijd schijnt Breng me daar, wil je me daar niet heen brengen? Weiden groeien groen bij de beekjes die zachtjes stromen Breng me daarheen, breng je me daarheen? Een stad van onbegrijpelijke rijkdom Breng me daarheen, breng je me daarheen? Straten van goud, poorten van parels, schitterende herenhuizen Breng me erheen, breng je me er niet heen? Neem me mee en laat me die zeldzame plek zien waar je het over hebt Breng me erheen, breng je me er niet heen? Naar dit land van overvloed waar er volledige liefde is Breng me daarheen, wil je me daar niet heenbrengen? Aan de voet van de troon verheugt zich het koninkrijk Neem me daar, wil je me daar niet heen brengen? Engelen zingen zijn lof met hun stemmen Hallelujah, hallelujah neem mij daar Vrede, vreugde en liefde duren voort door de eeuwen heen Neem me daar, wil je me daar niet heen brengen? Lammeren liggen bij leeuwen en leeuwen bij baby's Neem me daar, wil je me daar niet heen brengen? Neem me mee en laat me die zeldzame plek zien waar je het over hebt Breng me daarheen, wil je me daarheen brengen? Naar dit land van overvloed waar er volledige liefde is Breng me daarheen, wil je me daar niet heenbrengen? Maar er is een kerk waar ze er alles over leren Breng me erheen, ik loop met je mee En er is een boek, we mogen het niet missen Breng me erheen, ik zal er met je in lezen En er is een altaar waar zonden worden vergeven Breng me daar, ja ik zal daar met je knielen We zullen daar de God van het eeuwige leven vinden Breng me daar, Hij zal je daar brengen Hij zal je daarheen brengen, Hij zal je daarheen brengen Hij zal je daar brengen Daar is geen verdriet en geen hartzeer Daar is geen huilen en geen sterven Wil je me daar niet heen brengen? Hallelujah wil je me daar niet heen brengen? Hallelujah wil je me daar niet heen brengen? Breng me daar, Hallelujah Wil je me niet daarheen brengen? Wil je me er niet heen brengen? Hallelujah hallelujah wil je me daar niet heen brengen? Heer, ik wil naar huis Breng me daarheen.