Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: till death do us part

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - till death do us part ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van till death do us part? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals till death do us part .

Origineel

Today you told me that you'd found another And you took off your golden wedding band The one you vowed you'd wear until death do us part When I kissed it and placed it on your hand A read will hang upon your door tomorrow Of the little house that we once called our home And friends will stop and hang their heads in sorrow To pay the last respects to one gone on Tonight I lay me down to sleep forever with this small empty bottle and broken heart I keep the vow I made I won't forsake it I promised to death do us part Will you bring your new love to the chapel To look upon the one that you betrayed Will you bring me pretty flowers like you used to And replace them in my hands where I lay Will you cry and think of happy mem'ries that we shared together at the start And will you look upon me and remember the dsay we said till death do us part

 

Vertaling

Vandaag vertelde je me dat je een ander had gevonden En je nam je gouden trouwring af Degene die je gezworen had te dragen tot de dood ons scheidt Toen ik hem kuste en om je hand deed Morgen hangt er een tekst op je deur Van het kleine huis dat we ooit ons thuis noemden En vrienden zullen stoppen en hun hoofden laten hangen in verdriet Om de laatste eer te bewijzen aan iemand die is heengegaan Vanavond leg ik me neer om voor altijd te slapen met deze kleine lege fles en gebroken hart Ik hou de gelofte die ik maakte, ik zal het niet verzaken, ik beloofde tot de dood ons scheidt Breng jij je nieuwe liefde naar de kapel om te kijken naar degene die je hebt verraden Wil je me mooie bloemen brengen zoals je vroeger deed En ze in mijn handen leggen waar ik lig Zal je huilen en denken aan de gelukkige herinneringen die we samen deelden in het begin En zal je naar me kijken en denken aan de woorden die we zeiden tot de dood ons scheidt