Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: too lonely too long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - too lonely too long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too lonely too long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too lonely too long .

Origineel

No matter how you're tempted Don't say yes to me Don't make this night as smooth to lead me on It's just that I'm so lonely and I need someone I've been too lonely too long Oh please be strong enough to refuse me Before I let myself do something wrong For down inside I'm not that kind of woman I've been too lonely too long Oh please don't take advantage of the situation For I'm afraid that I'm too weak to resist temptation When you're used to being loved It's hard to live alone I've been too lonely too long I've been too lonely too long

 

Vertaling

Het maakt niet uit hoe verleidelijk je bent Zeg geen ja tegen mij Maak deze nacht niet zo gladjes om me te leiden Het is gewoon dat ik zo eenzaam ben en ik iemand nodig heb Ik ben al te lang te eenzaam Oh wees alsjeblieft sterk genoeg om me te weigeren Voordat ik mezelf iets fout laat doen Want van binnen ben ik niet zo'n soort vrouw Ik ben te lang te eenzaam geweest Oh alsjeblieft maak geen misbruik van de situatie Want ik ben bang dat ik te zwak ben om de verleiding te weerstaan Als je gewend bent geliefd te zijn Het is moeilijk om alleen te leven Ik ben al te lang te eenzaam Ik ben te lang te eenzaam geweest