Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolly parton Songtekst: travelin thru

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolly parton - travelin thru ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van travelin thru? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolly parton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolly parton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals travelin thru .

Origineel

Well I can't tell you where I'm going, I'm not sure of where I've been But I know I must keep travelin' till my road comes to an end I'm out here on my journey, trying to make the most of it I'm a puzzle, I must figure out where all my pieces fit Like a poor wayfaring stranger that they speak about in song I'm just a weary pilgrim trying to find what feels like home Where that is no one can tell me, am I doomed to ever roam I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' on Questions I have many, answers but a few But we're here to learn, the spirit burns, to know the greater truth We've all been crucified and they nailed Jesus to the tree And when I'm born again, you're gonna see a change in me God made me for a reason and nothing is in vain Redemption comes in many shapes with many kinds of pain Oh sweet Jesus if you're listening, keep me ever close to you As I'm stumblin', tumblin', wonderin', as I'm travelin' thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' thru Oh sometimes the road is rugged, and it's hard to travel on But holdin' to each other, we don't have to walk alone When everything is broken, we can mend it if we try We can make a world of difference, if we want to we can fly Goodbye little children, goodnight you handsome men Farewell to all you ladies and to all who knew me when And I hope I'll see you down the road, you meant more than I knew As I was travelin', travelin', travelin', travelin', travelin' thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' Drifting like a floating boat and roaming like the wind Oh give me some direction lord, let me lean on you As I'm travelin', travelin', travelin', thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' thru Like the poor wayfaring stranger that they speak about in song I'm just a weary pilgrim trying to find my own way home Oh sweet Jesus if you're out there, keep me ever close to you As I'm travelin', travelin', travelin', as I'm travelin' thru

 

Vertaling

Ik kan je niet zeggen waar ik heen ga, ik weet niet zeker waar ik geweest ben Maar ik weet dat ik moet blijven reizen tot mijn weg ten einde komt Ik ben hier op mijn reis, en probeer er het beste van te maken Ik ben een puzzel, ik moet uitzoeken waar al mijn stukjes passen Als een arme reizende vreemdeling waar ze over spreken in het lied Ik ben slechts een vermoeide pelgrim die probeert te vinden wat als thuis voelt Waar dat is kan niemand me vertellen, ben ik gedoemd om altijd te zwerven Ik reis gewoon, reis, reis, ik reis gewoon verder Ik heb veel vragen, maar weinig antwoorden Maar we zijn hier om te leren, de geest brandt, om de grotere waarheid te kennen We zijn allemaal gekruisigd en ze spijkerden Jezus aan de boom En als ik herboren ben, zul je een verandering in mij zien God heeft me niet voor niets gemaakt en niets is tevergeefs Verlossing komt in vele vormen met vele soorten pijn Oh lieve Jezus als je luistert, hou me altijd dicht bij je As I'm stumblin', tumblin', wonderin', as I'm travelin' through I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' through I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' through Oh soms is de weg ruig, en het is moeilijk om op te reizen But holdin' to each other, we don't have to walk alone When everything is broken, we can mend it if we try We kunnen een wereld van verschil maken, als we willen kunnen we vliegen Vaarwel kleine kinderen, welterusten knappe mannen Vaarwel aan al jullie dames en aan allen die mij kenden toen En ik hoop dat ik jullie nog eens zie, jullie betekenden meer dan ik wist Toen ik reisde, reisde, reisde, reisde, reisde door I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' Drifting like a floating boat and roaming like the wind Oh geef me wat richting heer, laat me op u leunen As I'm travelin', travelin', travelin', thru I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' through I'm just travelin', travelin', travelin', I'm just travelin' through Zoals de arme reizende vreemdeling waar ze over spreken in het lied Ik ben gewoon een vermoeide pelgrim die probeert mijn eigen weg naar huis te vinden Oh lieve Jezus als je daar bent, hou me altijd dicht bij je Als ik reis, reis, reis, als ik door reis