Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolores o riordan Songtekst: electric blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolores o riordan - electric blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van electric blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolores o riordan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolores o riordan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals electric blue .

Origineel

Electric blue eyes, where did you come from? Electric blue eyes, who sent you? Electric blue eyes, always be near me. Electric blue eyes, I need you. Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Hey, eh, hey, eh You should know, You should know I love you You should know, You should know I'm here. Always be near me, guardian angel, Always be near me, there's no fear. Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Hey, eh, hey, eh

 

Vertaling

Elektrisch blauwe ogen, waar kom je vandaan? Elektrisch blauwe ogen, wie heeft je gestuurd? Elektrisch blauwe ogen, altijd dicht bij mij zijn. Elektrisch blauwe ogen, ik heb je nodig. Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Hey, eh, hey, eh Je moet weten, Je moet weten dat ik van je hou Je moet weten, Je moet weten dat ik hier ben. Wees altijd bij me, beschermengel, Wees altijd dicht bij me, er is geen angst. Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Domine, Domine, Deus, Domine, Adiuva Me, Hey, eh, hey, eh