Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dolores o riordan Songtekst: i can t be with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dolores o riordan - i can t be with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t be with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dolores o riordan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dolores o riordan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t be with you .

Origineel

Lying in my bed again And i cry cos' you're not here Crying in my head again And I know that it's not clear Put your hands, Put your hands Inside my face and see that's it's just you But it's bad and it's mad And it's making me sad Because I can't be with you Baby I Can't Be With You Thinking back on how things were And how we loved so well I wanted to be the mother Of your child and now it's just farewell Put your hands in my hands And come with me, We'll find another end And my head , and my head On anyone's shoulder Cause I can't be with you Baby I can't be with you Cause you're not here, you're not here Baby I can't be with you Cause you're not here, you're not here And baby I'm still in love with you

 

Vertaling

Ik lig weer in mijn bed En ik huil omdat jij er niet bent. Ik huil weer in mijn hoofd And I know that it's not clear Leg je handen, Leg je handen In mijn gezicht en zie dat jij het bent. Maar het is slecht en het is gek En het maakt me verdrietig Omdat ik niet bij je kan zijn Baby I Can't Be With You Als ik terugdenk aan hoe alles was En hoe we zo goed van elkaar hielden Ik wilde de moeder zijn van jouw kind en nu is het gewoon vaarwel Leg je handen in mijn handen En kom met me mee, We zullen een ander einde vinden En mijn hoofd , en mijn hoofd Op iemands schouder Cause I can't be with you Baby I can't be with you Cause you're not here, you're not here Baby I can't be with you Cause you're not here, you're not here En baby ik ben nog steeds verliefd op je