Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: domenic marte Songtekst: she used to say i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: domenic marte - she used to say i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she used to say i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van domenic marte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van domenic marte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she used to say i love you .

Origineel

[This is D Marte] [DBR Baby - you know] [Come on - let's go] You say, that you not want me And claim, that you don't love me I seem, never to believe cause I know you love me Days pass, and you're still the same No change ising from your words Neglict, is what I feel again, but I know you love me I know there's a way to change your mind Let me back in to your heart [Chorus x2] She used to say I love you and make me lose control Hold me in her arms and take away my soul Now she's not the same and she seemed to change her ways but I feel she still loves me the same Why say things that you don't mean Pretend that you're over me When what you really feel inside is love with no ending I know sometimes you feel confused And say things that you never would It must be something deep inside that's driving you crazy Let me know what hurts inside I'll be there to sooth your heart [Chorus x2] [Let's go] [Chorus x2] Oh no, the same, the same, ohhh

 

Vertaling

[Dit is D Marte] [DBR Baby - weet je] [Kom laten we gaan] Je zegt dat je me niet wilt En beweer dat je niet van me houdt Ik lijk nooit te geloven, want ik weet dat je van me houdt Dagen gaan voorbij en je bent nog steeds hetzelfde Er verandert niets aan uw woorden Negeren, is wat ik weer voel, maar ik weet dat je van me houdt Ik weet dat er een manier is om van gedachten te veranderen Laat me terug in je hart [Refrein x2] Ze zei altijd dat ik van je hou en dat ik de controle verloor Houd me in haar armen en neem mijn ziel weg Nu is ze niet hetzelfde en leek ze haar manier van doen te veranderen, maar ik heb het gevoel dat ze nog steeds van me houdt Waarom dingen zeggen die je niet meent Doe alsof je over me heen bent Als wat je echt van binnen voelt, liefde is zonder einde Ik weet dat je je soms verward voelt En zeg dingen die je nooit zou doen Het moet iets diep van binnen zijn waar je gek van wordt Laat me weten wat er van binnen pijn doet Ik zal er zijn om je hart te kalmeren [Refrein x2] [Laten we gaan] [Refrein x2] Oh nee, hetzelfde, hetzelfde, ohhh