Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dominic Songtekst: it s over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dominic - it s over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dominic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dominic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s over .

Origineel

I promise on everything I wouldn't hurt you again oh no And maybe you're not to blame you thought you had to remain oh yeah And girl I apologize for looking you in the eyes Claim that I'm telling the truth but I keep telling you lies And I know I fractured your heart and I would understand if you say it's over Girl when you left I realised what I did was wrong (I was wrong) And know I'm standing here on my own (here on my own) I'm sorry that it took me so long (took me so long) It's too late you're gone (it's 2 late you're gone) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over, it's over When you were here with me I tried my best to push you away oh yeah You tried your best to work it out but couldn't get me to change oh no I treat the right people wrong, I treat the wrong people right I say i'm in love with you but all we do girl is fight And I know I fractured your heart and I would understand if you say it's over Girl when you left I realised what I did was wrong (I was wrong) And know I'm standing here on my own (here on my own) I'm sorry that it took me so long (took me so long) It's too late you're gone (it's 2 late you're gone) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over I know it's for sure that it's over, it's over, it's over, it's over, it's over How can I be sane without you here with me When I sleep all I dream about is you Girl it ain't the same when you ain't on my team You the star and without you I'm gonna lose Girl when you left I realised what I did was wrong (I was wrong) And know I'm standing here on my own (here on my own) I'm sorry that it took me so long (took me so long) It's too late you're gone (it's 2 late you're gone) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over I know it's for sure that it's over, it's over, it's over, it's over, it's over

 

Vertaling

Ik beloof op alles dat ik je niet weer pijn zou doen oh nee En misschien is het jouw schuld niet je dacht dat je moest blijven oh ja En meisje ik verontschuldig me dat ik je in de ogen kijk Beweer dat ik de waarheid vertel maar ik blijf je leugens vertellen En ik weet dat ik je hart gebroken heb en ik zou het begrijpen als je zegt dat het over is Meisje toen je wegging realiseerde ik me dat wat ik deed verkeerd was (ik was verkeerd) And know I'm standing here on my own (hier alleen) I'm sorry that it took me so long (duurde me zo lang) It's too late you're gone (het is 2 laat je bent weg) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over, it's over When you were here with me I tried my best to push you away oh yeah Je deed je best om het uit te werken maar kon me niet laten veranderen oh nee Ik behandel de goede mensen verkeerd, ik behandel de verkeerde mensen goed Ik zeg dat ik verliefd op je ben maar alles wat we doen meisje is vechten And I know I fractured your heart and I would understand if you say it's over Meisje, toen je wegging realiseerde ik me dat wat ik deed verkeerd was (ik was verkeerd) And know I'm standing here on my own (hier op mijn eigen) I'm sorry that it took me so long (duurde me zo lang) It's too late you're gone (het is 2 laat je bent weg) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over Ik weet zeker dat het voorbij is, het is voorbij, het is voorbij, het is voorbij, het is voorbij Hoe kan ik gezond zijn zonder jou hier bij mij Als ik slaap droom ik alleen maar over jou Girl it ain't the same when you ain't on my team Jij bent de ster en zonder jou ga ik verliezen Meisje, toen je wegging besefte ik dat wat ik deed verkeerd was (ik was verkeerd) And know I'm standing here on my own (hier op mijn eigen) I'm sorry that it took me so long (duurde me zo lang) It's too late you're gone (het is 2 laat je bent weg) And I know it's for sure that it's over, it's over it's over, it's over I know it's for sure that it's over, it's over, it's over, it's over